U ugrb Ziyaretçi 14 Mart 2016 #21 Silinen üye dedi: Ya aklıma gelmişken şu an ki kullandığın bilgisayarın özelliklerini söylesene ona göre ekran kartı ve güç kaynağı ile konuyu kapatabilirsin Genişletmek için tıkla... Şu anda laptop var hocam. O yüzden evde bir masaüstü lazım oluyor.
Silinen üye dedi: Ya aklıma gelmişken şu an ki kullandığın bilgisayarın özelliklerini söylesene ona göre ekran kartı ve güç kaynağı ile konuyu kapatabilirsin Genişletmek için tıkla... Şu anda laptop var hocam. O yüzden evde bir masaüstü lazım oluyor.
Atakan Ermiş Kilopat Katılım 25 Temmuz 2015 Mesajlar 892 Makaleler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-end Developer 14 Mart 2016 #22 Silinen üye dedi: 1500 Tl nakit bütçem mevcut.Sistemi aldıktan bir süre sonra ekran kartıda takacağım. Genişletmek için tıkla... O zaman APU yeterli olacaktır. Sonuçta o da çok güçlü bir işlemci aslında. Sadece içerisindeki dahili ekran yongası daha performanslı.
Silinen üye dedi: 1500 Tl nakit bütçem mevcut.Sistemi aldıktan bir süre sonra ekran kartıda takacağım. Genişletmek için tıkla... O zaman APU yeterli olacaktır. Sonuçta o da çok güçlü bir işlemci aslında. Sadece içerisindeki dahili ekran yongası daha performanslı.
sergenatalmis Hectopat Katılım 30 Ocak 2015 Mesajlar 225 Makaleler 7 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sosyal Bilgiler Öğretmeni 29 Haziran 2016 #23 Şu 7870k ve 7890k ya rx 480 takabilecekmiyiz acaba
M Motor Büyyo Kilopat Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2016 #24 sergenatalmis dedi: Şu 7870k ve 7890k ya rx 480 takabilecekmiyiz acaba Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci gerçekten güçlü bizzat kullanıyorum sorun çıkarmaz çıkarırsada çarpan kilidi yok ne de olsa tek tuşa bakar
sergenatalmis dedi: Şu 7870k ve 7890k ya rx 480 takabilecekmiyiz acaba Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci gerçekten güçlü bizzat kullanıyorum sorun çıkarmaz çıkarırsada çarpan kilidi yok ne de olsa tek tuşa bakar
sergenatalmis Hectopat Katılım 30 Ocak 2015 Mesajlar 225 Makaleler 7 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sosyal Bilgiler Öğretmeni 6 Temmuz 2016 #25 7890k ya cok kafam takiliyor almak ve almamak arasinda gidip geliyorum i3 6100 kadar performanslimidir acaba ?
7890k ya cok kafam takiliyor almak ve almamak arasinda gidip geliyorum i3 6100 kadar performanslimidir acaba ?