A10 9600P laptop kapanma sorunu

Yer
Compton
Daha fazla  
Windows 10 1709 sürüm kullanmaktayım, laptopum yeni olmasına rağmen kendi kendine kapanıp açılıyor sebebini bilmiyorum. Farklı zamanlarda oluyor, bazen art arda olduğu bile oluyor.

İşletim sistemi:
upload_2018-1-23_17-19-7.png

Son düzenleyen: Moderatör:
HWMonitor kurun, oyunda ve boştaki sıcaklık değerlerini paylaşın.
Ayrıca herhangi bir hata alıyorsanız belirtin.

Core Temp ile işlemci sıcaklığını kontrol edebilirsiniz. Bu arada sistem boştayken mi kapanıyor yoksa herhangi bir işlem yaparken mi? Oyun oynarken falan mı?

Core Temp ile işlemci sıcaklığını kontrol edebilirsiniz. Bu arada sistem boştayken mi kapanıyor yoksa herhangi bir işlem yaparken mi? Oyun oynarken falan mı?
Ne zaman olacağı belli olmuyor fakat,az önce oyun başlarken oldu ve oyunu kaybetmiş sayıldım eskisinden daha fazla olmaya başladı sistem boştayken de oluyor.

HWMonitor kurun, oyunda ve boştaki sıcaklık değerlerini paylaşın.
Ayrıca herhangi bir hata alıyorsanız belirtin.

Buda oyunda ki değerlerim,şimdiden yorumlarınız için çok teşekkürler.

Dosya Ekleri

• HWMonitor.txt
    57,7 KB · Görüntüleme: 457
  • oyundakidegerler.txt
    57,7 KB · Görüntüleme: 439
İşlemci sıcaklığını kontrol ettiniz mi normal kullanımda ve yük altındayken aşırı ısınıyor mu ona bakın, peki kapanırken bi hata geliyo mu ekrana bi yazı veya mavi ekran eğer mavi ekran varsa öncellikle bir windows 10 kurulum usb si ile bilgisayarınızı onarın sistem dosyaları zarar görmüş olabir 2. İşlem ile de eğer ssd değilde hard disk kullanıyosanız hard disk sentinel programı ile diskiniz sağlık durumunu kontrol edin ve bad sactor olup olmadığına bakın

İşlemci sıcaklığını kontrol ettiniz mi normal kullanımda ve yük altındayken aşırı ısınıyor mu ona bakın, peki kapanırken bi hata geliyo mu ekrana bi yazı veya mavi ekran eğer mavi ekran varsa öncellikle bir windows 10 kurulum usb si ile bilgisayarınızı onarın sistem dosyaları zarar görmüş olabir 2. İşlem ile de eğer ssd değilde hard disk kullanıyosanız hard disk sentinel programı ile diskiniz sağlık durumunu kontrol edin ve bad sactor olup olmadığına bakın
Laptop orjinal windows 10 zaten,sorunun ekran kartıyla alakası olabilir mi? yada sıfırlasam dosyaları çözüm olabilir mi?

Bu dediklerimi kontrol ettiniz mi bu arada pc yi freedos mu aldınız yoksa windows yüklü bir şekilde mi aldınız eğer windows lu şekilde aldıysanız mutlaka bir recovery kurtarma bölümü vardır kurtarma bölümünden isterseniz pc yi sıfırlayın ama bunu windows içinden ayar bölümünden yapmayın direk recovery bölümünden yapın sonra durumu bildirin

Bu dediklerimi kontrol ettiniz mi bu arada pc yi freedos mu aldınız yoksa windows yüklü bir şekilde mi aldınız eğer windows lu şekilde aldıysanız mutlaka bir recovery kurtarma bölümü vardır kurtarma bölümünden isterseniz pc yi sıfırlayın ama bunu windows içinden ayar bölümünden yapmayın direk recovery bölümünden yapın sonra durumu bildirin

Laptop'u sıfırladım fakat çözüm olmadı halen oyuna girerken kapandığı oluyor kaç kez ban yedim bu yüzden çok moral bozucu kafayı yiycem.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı