A10-9600P sistemde ETS2 Truckers MP kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Yigid0SS

Femtopat
Daha fazla  
RAM
12 gb 933 mhz
SSD veya HDD modeli
WDC WD10JPCX-24UE4T0
Ekran kartı
AMD Radeon R5
Anakart
VIUU4
İşlemci
Amd A-10 -9600p
Benim işlemcim AMD A-10 9600p GPU'im ise AMD Radeon R5 Truckers MP'yi ilk indirdiğimde sıkıntılar yoktu zaten PC im kötü sonradan oyun çok kasmaya başladı. Oyunda etrafımda Online 30 kişi olsa bile çok kasıyor artık oyuna girmeyi bırakın bir kenara sür tuşuna basınca yüklenme ekranında server kick atıyor ve offline düşüyorum ve çok üzülüyorum. Sizin FPS değerlerini arttırmakla ilgili bir bilginiz veya tavsiyeniz varsa önerebilir misiniz? Ben bu oyunu arkadaşımla oynamak ve eğlenmek için aldım ama artık oynayamıyorum bu sorunlardan dolayı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun artık çok ağır hale geldi. Ultra'da 70 FPS alıyorken artık 30 FPS'yi geçemiyorum bende. İşlemcim E5450 ekran kartım GTX 660.

Oyun artık çok ağır hale geldi. Ultra'da 70 FPS alıyorken artık 30 FPS'yi geçemiyorum bende. İşlemcim E5450 ekran kartım GTX 660.
evet oyunu ilk indirdiğimde hiç kasma sorunu yoktu gereksiz bir şekilde yer getirdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…