A10-9700 GTX 1050Ti PC alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@ibobey1985 Mesajlarına dikkat eder misin? Ban yemek istiyorsan o ayrı tabi. Şimdi dediğin bu sistem 5500 TL mi 6140 TL mi? Önceden yazdığınız mesajı değiştirmişsiniz. Verebileceğiniz miktar be kadar yani PC için bütçeniz ne kadar? X370 cezbediyor herhalde ama almayın para israfından başka bir şey değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Parçaların hangilerini aldın? Hic birini almadiysan bütçe söyle senin dizdigin sistemin 3 katı daha iyi bir sistem toplayalım. Ayrıca sadece oyun için mi kullanacaksın? Sizin topladığınız sistemde işlemci ve ekran kartı çok düşük bu yüzden verim alamazsınız.

İşlemciyi daha sonra değiştireceğim parçaların fiyatlarını biliyorum. 2600X ve GTX 1080 daha sonra alacağım

O yüzden diğer parçaları yüksek tuttum. İlerde 2600X GTX 1080 alacağım için diğer parçaları yüksek aldım.

Asla ve asla 6150 TL etmeyecek sistem. Ayrıca 2. el alıyorsunuz niye sıfır fiyatları var. Satan kişi bakkal. Umarım bu sistemi almamışsındır. Aldıysanız bir adet soğuk su ikramım olsun.

Asla ve asla 6150 TL etmeyecek sistem. Ayrıca 2. el alıyorsunuz niye sıfır fiyatları var. Satan kişi bakkal. Umarım bu sistemi almamışsındır. Aldıysanız bir adet soğuk su ikramım olsun.
X370 cezbediyor herhalde anlamadım ki ben de. Kafasına takmış almayı.

Paranızı çöpe atmışsınız hayırlı olsun. En kısa zamanda bol soğuk sular dilerim. X470 900 TL iken X370'e 995 TL vermek güzel kafa ayrıca bu bütçeye Ryzen 5 2600 sığarken A10 almakta güzel.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…