A10 9700 için anakart önerisi

Emrah Güler

Hectopat
  • AMD A10 9700 3.5 GHZ AM4
  • MSI A320M PRO-VH PLUS
  • R7 250 2GB 128 bit
  • Kingston HyperX BLACK FURY 8GB (2*4GB) RAM
  • High POWER 500W 80+ PSU
Yukarıdaki sistemde yer alan anakart yerine MSI H310M GAMING PLUS almayı düşünüyorum. Nasıl bir anakarttır? Bilgi verebilir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD sistemde Intel anakart kullanamazsınız.

Giriş ve orta seviye sistemler için uygun bir anakart.

Anakart değiştirme nedeniniz nedir?
Bence onun yerine elinizdeki ekran kartını satıp üstüne para ekleyip başka bir kart alabilirsiniz.

Anakart değiştirme nedeniniz nedir?
Bence onun yerine elinizdeki ekran kartını satıp üstüne para ekleyip başka bir kart alabilirsiniz.

Anakart değiştirme nedenim üzerinde grafik yongalı bir işlemci var ve bir sigorta atması sonucu artık anakarttaki hdmi üzerinden görüntü alamamaya başladım.Foruma bu sorunu yazdığımda işlemcinin grafik yongasının zarar görmesinin zor olduğu büyük ihtimal anakart üzerindeki bir arızadan dolayı grafik yongası üzerinden görüntü alamadığımı söylediler genelde. Hem ileride yine grafik yongalı bir işlemci takma ihtimalimi düşünerek -RYZEN3 2200G gibi- hemde arızalı bir anakart ileride diğer bölgelerde sorun çıkarır mı bilemediğimden anakartı değiştirmeyi düşündüm.
Elimdeki ekran kartını alma sebebimde budur aslında. Çok ağır oyunlar oynamadığımdan yeterli olacağını düşündüm.

• AMD A10 9700 3.5 GHZ AM4

• R7 260x 2GB 128 bit
  • 16 GB (2*8 GB) RAM
  • 500W 80+ PSU 600 w 80 + psu
  • Anakart Tavsiyesi
    vatanda da en az 450 tl yada 750 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…