Ne kadar süredir orada çalışıyorsun?Ay başı maaşı alıp hadi eyvallah deyip işten çıkarsam ne olur? Dilekçe falan yazmadan ve 2 hafta çalışmadan? Mahkemeye mi verirler yoksa bilmem ne kodu vardı o kodla CV mi karalanır?
Ay başı maaşı alıp hadi eyvallah deyip işten çıkarsam ne olur? Dilekçe falan yazmadan ve 2 hafta çalışmadan? Mahkemeye mi verirler yoksa bilmem ne kodu vardı o kodla CV mi karalanır?
Ne kadardır orda çalışıyorsunuz hocam? Bir şey olacağını sanmam fakat ayıp olur yani.Ay başı maaşı alıp hadi eyvallah deyip işten çıkarsam ne olur? Dilekçe falan yazmadan ve 2 hafta çalışmadan? Mahkemeye mi verirler yoksa bilmem ne kodu vardı o kodla CV mi karalanır?
1 ay 2 gün tam olarak.Ne kadar süredir orada çalışıyorsun?
1 ay 2 gündür.Ne kadardır orda çalışıyorsunuz hocam? Bir şey olacağını sanmam fakat ayıp olur yani.
Mahkemeye vs. vermezler fakat dilekçe yazmanız gerek diye biliyorum.
Hadi eyvallah diyip giderim kim ne yapabilir?Benim bildiğim işten çıkmadan en az 1 hafta önce bildirmen lazım yoksa çıkamıyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.