A101 camp XC 4.1 alınır mı?

AslanHamza123

Centipat
Daha fazla  
Sadece düz yolda sürmek için alacağım çok hareket ile uğraşmam. Fren ve vitesinin Shimano olması hoşuma gitti kadro sağlam değil demişler ama çok atlama zıplamam olmaz yani siz ne diyorsunuz?

Sadece düz yolda sürmek için alacağım çok hareket ile uğraşmam. Fren ve vitesinin Shimano olması hoşuma gitti kadro sağlam değil demişler ama çok atlama zıplamam olmaz yani siz ne diyorsunuz?

Ben aldım bugün güç bela bulabildim bütün şubedekiler satılmış. Şu an bisikletçide kurulumunu yapıyor. Fiyatına göre kaliteli bisiklet. Sadece lastikleri hoşuma gitmedi, ince yanak yol lastiği almayı düşünüyorum.

Hangi rengini aldınız hocam bir de bir günde olsa deneyiminizi yazar mısınız?

Hangi rengini aldınız hocam bir de bir günde olsa deneyiminizi yazar mısınız?
Sadece bir markette son 1 tane vardı mavi renk olanı çıktı şansıma. Şöyle söyleyebilirim bisiklet genel olarak güzel fakat lastikleri kalitesiz geldi ve koltuğuda bildiğin taş gibi çok rahatsız, bugün internetten jel koltuk siparişi vermek zorunda kaldım o derece sert yani.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-08-02 saat 17.22.36_b81ee69e.jpg
    161 KB · Görüntüleme: 123

Kanka market olayını bende yaşadım bana da mavi olan çıktı rengi sence nasıl. Bir de kadrosu hakkında ne düşünüyorsunuz.

Kanka market olayını bende yaşadım bana da mavi olan çıktı rengi sence nasıl. Bir de kadrosu hakkında ne düşünüyorsunuz.
Renk göreceli kavram bana soracak olursan ben çok beğendim rengini. Kadro olarakta fiyatına göre gayet iyi, bu fiyatlara bu özelliklerde piyasada başka bisiklet bulmak mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…