A101 et döneri yenir mi?

Bu tip ürünleri ısıtsan da sağlıklı olacağını sanmıyorum.
Yani o da doğru. O zaman tada göre karar vermeliyiz. Soğuk tadı güzel olmuyor o kadar, o yüzden ısıtması daha yararlı (tada göre).

Bir kere acil bir şeyler yemem gerekti ve zaman kısıtlıydı, fazla para harcamamak içinde satın almıştım. Bir daha kesinlikle almam. Tadı hem garipti hem de yağın donmuş olması beni çok rahatsız etmişti.

Isıtmadan yeme ne olur ne olmaz.

Bu zamana kadar ucuz ürünlerin satıldığı mağazalarda birçok ürün aldım fakat bunu denemedim.

Bence şansını dene. Sonuçta fiyat açısından uygun. Dışarıda et döneri bu porsiyonda sanırım 50 - 60 TL'den yersin. 23 liraya şu anda et döneri geç tavuk döner bile bulamazsın.

2 hafta önce gördüğümde Yaprak Dönercisinde bile tavuk döner 43,50 TL, et döner 77,50 TL diye hatırlıyorum.

Sonuçta markette daha ucuza geliyor. Tabii markette malzemesini az koyup kaliteyi de düşürüyorlar. Yine de uygun fiyata almak için bazı ucuz ürünler ideal.
İşte böylece ucuzluk marketlerde "döner" adı altında satılan ürün döner olmuyor; dönerimsi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…