Melihhelp Centipat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 116 1 Ağustos 2020 #1 Merhaba Kastamonu A101'de Galaxy Buds gelmiş ve almak istiyorum ama 2 gün sonra İstanbul'a döneceğim. Eğer aldığımda bir problem olursa İstanbul'da muhatap bulabiliyor muyum? Veya aldıktan sonra muhatapım neresi oluyor?
Merhaba Kastamonu A101'de Galaxy Buds gelmiş ve almak istiyorum ama 2 gün sonra İstanbul'a döneceğim. Eğer aldığımda bir problem olursa İstanbul'da muhatap bulabiliyor muyum? Veya aldıktan sonra muhatapım neresi oluyor?
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.166 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 1 Ağustos 2020 #2 Hocam direk aldığın an dene. Zaten Samsung TR garantili. Bir sorun olmaz.
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 1 Ağustos 2020 #3 İphonedo Türkiye'nin bu kulaklıkla ilgili bir incelemesi mevcuttu.
Melihhelp Centipat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 116 1 Ağustos 2020 #4 Silinen üye dedi: İphonedo Türkiye'nin bu kulaklıkla ilgili bir incelemesi mevcuttu. Genişletmek için tıkla... İncelemelerin tamamını inceledim baya gömüyorlar zaten xiaomi ve qcy denedim airpods da almak istemiyorum buds almak istiyorum mikrofon kötü de olsa. The Man From E.A.R.T.H. dedi: Hocam direk aldığın an dene. Zaten Samsung TR garantili. Bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... A101'den alındığı zaman Samsung Türkiye garantili mi oluyor?
Silinen üye dedi: İphonedo Türkiye'nin bu kulaklıkla ilgili bir incelemesi mevcuttu. Genişletmek için tıkla... İncelemelerin tamamını inceledim baya gömüyorlar zaten xiaomi ve qcy denedim airpods da almak istemiyorum buds almak istiyorum mikrofon kötü de olsa. The Man From E.A.R.T.H. dedi: Hocam direk aldığın an dene. Zaten Samsung TR garantili. Bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... A101'den alındığı zaman Samsung Türkiye garantili mi oluyor?
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 1 Ağustos 2020 #5 Melihhelp dedi: A101'den alındığı zaman Samsung Türkiye garantili mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Distribütör garantili ise evet.
Melihhelp dedi: A101'den alındığı zaman Samsung Türkiye garantili mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Distribütör garantili ise evet.
Ek01000 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Birmingham Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2020 #6 Kendim kullanıyorum çok ama çok memnunum. Model anlamında bir tereddütünüz olmasın. Sadece tizleri birazcık yetersiz. Onun dışında bayılıyorum.
Kendim kullanıyorum çok ama çok memnunum. Model anlamında bir tereddütünüz olmasın. Sadece tizleri birazcık yetersiz. Onun dışında bayılıyorum.
Melihhelp Centipat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 116 1 Ağustos 2020 #7 Ek01000 dedi: Kendim kullanıyorum çok ama çok memnunum. Model anlamında bir tereddütünüz olmasın. Sadece tizleri birazcık yetersiz. Onun dışında bayılıyorum. Genişletmek için tıkla... Gerçekten çok beğeniyorum ama garanti anlamında takıldım.
Ek01000 dedi: Kendim kullanıyorum çok ama çok memnunum. Model anlamında bir tereddütünüz olmasın. Sadece tizleri birazcık yetersiz. Onun dışında bayılıyorum. Genişletmek için tıkla... Gerçekten çok beğeniyorum ama garanti anlamında takıldım.
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.166 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 1 Ağustos 2020 #8 Bemce her yönüyle mükemmel. Ben de S10 Lite ile kullanıyorum.