azzentor Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #1 A101'de satılan hadi kart iyi mi kullanan var mı? Acaba veya başka kart önerir misiniz?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #2 A101'den alışveriş yapacaksanız iyi. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2023
ALP_MAN Megapat Finder Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.891 Çözümler 82 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopumun Markası/Modeli : HP Laptop 15-bs0xx İşlemci : İntel Core İ3 6006U Bellek : 12 GB Grafik : İntel HD Graphics 520 Depolama (SSD) : 128 GB + 256 GB İşletim Sistemi : Windows 11 Home İnsider Preview Single Language (Sürüm Önizleme) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mayıs 2023 #3 Ben kullanıyorum ve gayet memnunum. Özellikle A101'den alışveriş yapıyorsan alabilirsin.
azzentor Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #4 cumali_032 dedi: A101'den alışveriş yapacaksanız iyi. Genişletmek için tıkla... Her yerde kullanırım da uygulamanın Play Store yorumları hiç iyi değil kararsız kaldım. ALP_MAN dedi: Ben kullanıyorum ve gayet memnunum. Özellikle A101'den alışveriş yapıyorsan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bana güzel gibi geldi ama play store da uygulamanın yorumlarını okuyunca alasım kaçtı sen şu ana kadar bir sorunla karşılaştın mı?
cumali_032 dedi: A101'den alışveriş yapacaksanız iyi. Genişletmek için tıkla... Her yerde kullanırım da uygulamanın Play Store yorumları hiç iyi değil kararsız kaldım. ALP_MAN dedi: Ben kullanıyorum ve gayet memnunum. Özellikle A101'den alışveriş yapıyorsan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bana güzel gibi geldi ama play store da uygulamanın yorumlarını okuyunca alasım kaçtı sen şu ana kadar bir sorunla karşılaştın mı?
ALP_MAN Megapat Finder Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.891 Çözümler 82 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopumun Markası/Modeli : HP Laptop 15-bs0xx İşlemci : İntel Core İ3 6006U Bellek : 12 GB Grafik : İntel HD Graphics 520 Depolama (SSD) : 128 GB + 256 GB İşletim Sistemi : Windows 11 Home İnsider Preview Single Language (Sürüm Önizleme) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mayıs 2023 #5 azzentor dedi: Her yerde kullanırım da uygulamanın Play Store yorumları hiç iyi değil kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Bir sorun olduğu zaman müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. azzentor dedi: Bana güzel gibi geldi ama play sotre da uygulamanın yorumlarını okuyunca alasım kaçtı sen şu ana kadar bir sorunla karşılaştın mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ben şu an bir sorun yaşamadım. Karar sizin.
azzentor dedi: Her yerde kullanırım da uygulamanın Play Store yorumları hiç iyi değil kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Bir sorun olduğu zaman müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. azzentor dedi: Bana güzel gibi geldi ama play sotre da uygulamanın yorumlarını okuyunca alasım kaçtı sen şu ana kadar bir sorunla karşılaştın mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ben şu an bir sorun yaşamadım. Karar sizin.
azzentor Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #6 ALP_MAN dedi: Bir sorun olduğu zaman müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Hocam ben şu an bir sorun yaşamadım. Karar sizin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ATM'den para yüklerken veya çekerken para kesiyor mu?
ALP_MAN dedi: Bir sorun olduğu zaman müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Hocam ben şu an bir sorun yaşamadım. Karar sizin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ATM'den para yüklerken veya çekerken para kesiyor mu?
ALP_MAN Megapat Finder Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.891 Çözümler 82 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopumun Markası/Modeli : HP Laptop 15-bs0xx İşlemci : İntel Core İ3 6006U Bellek : 12 GB Grafik : İntel HD Graphics 520 Depolama (SSD) : 128 GB + 256 GB İşletim Sistemi : Windows 11 Home İnsider Preview Single Language (Sürüm Önizleme) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mayıs 2023 #7 azzentor dedi: Teşekkürler ATM'den para yüklerken veya çekerken para kesiyor mu? Genişletmek için tıkla... Para ATM'den değil A101'den yükleniyor diye biliyorum.
azzentor dedi: Teşekkürler ATM'den para yüklerken veya çekerken para kesiyor mu? Genişletmek için tıkla... Para ATM'den değil A101'den yükleniyor diye biliyorum.
azzentor Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #8 ALP_MAN dedi: Para ATM'den değil A101'den yükleniyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler iyi akşamlar.
ALP_MAN dedi: Para ATM'den değil A101'den yükleniyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler iyi akşamlar.
OsasBeyv2 Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 40 Çözümler 3 26 Temmuz 2023 #9 ALP_MAN dedi: Para ATM'den değil A101'den yükleniyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Uygulamasında bazı ATM'lerden para yükleniyor diye biliyorum. Tabii ki A101'den de yüklenebiliyor.
ALP_MAN dedi: Para ATM'den değil A101'den yükleniyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Uygulamasında bazı ATM'lerden para yükleniyor diye biliyorum. Tabii ki A101'den de yüklenebiliyor.
psychomax13 Megapat Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 186 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek English Teacher 26 Temmuz 2023 #10 Ben de merak ediyordum bu uygulamayı. Kredi kartından para yükleme yaparak kullanabiliyor muyuz acaba? Yoksa sadece nakit mi kabul ediyor?
Ben de merak ediyordum bu uygulamayı. Kredi kartından para yükleme yaparak kullanabiliyor muyuz acaba? Yoksa sadece nakit mi kabul ediyor?