A101 "hadi kart" yaş sınırı var mı?

oraaaan52

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller. Geçen gün A101'e girdiğimde kasada "hadi kart" diye bir kart gördüm. Biraz araştırdım. Ve A101'in "A101 Plus" uygulamasının hadi ile birleştiğini öğrendim. Kartı almak istediğimde kasiyer yaşımı sordu 17 dediğimde satamayız dediler. (bu ön ödemeli kartlar çoğunlukla 18 yaş altı için değil mi zaten) sonra oradan çıkıp başka A101'e girdiğim zaman aynı karttan bir daha gördüm. Yine almak istediğimde yaşımı sordular.(o kadar da çocuk gözükmüyorum niye soruyorlar anlamadım.) Bu sefer yaşımı 18 olarak gösterdim. 18 dediğimde kasiyer başka görevliye seslendi aynısını oda sordu 18 dedim yine. 2. görevli satamayız maalesef dedi. Neden dedim bir şey demedi. "bu kartı 18 yaş altına vermiyorsunuz, 18 yaşa da vermiyorsunuz, bu kart 65 yaş üstü için mi? " dedim çıktım. Hayır yaşıma inanmıyorlarsa kimlik sorsunlar onu da sormuyorlar. Uygulamasında Papara gibi "isme özel" kartta var ama 18 yaş altı olduğum için uygulama bile kartı şimdilik A101'den temin edebileceğimi söylüyor. Biraz uzun oldu ama şunu sormak istiyorum: Ön ödemeli kartların 18 yaş altına satılması gerçekten yasak mı yoksa bana hep inatçı kasiyerler mi geliyor? Eğer 2. durumsa şikayet etmek istiyorum. Nereye şikayet edebilirim?

Üyelik sözleşmesi gereği 18 yaşını doldurman gerek. 3. kısım 3. satır:

Hayır bahsettiğim kart ve uygulama bu değil. A101'in "hadi" uygulaması TOM Digital yapımı.

18 yaşının altındayım yeni bir A101 çalışanına denk geldim fiyatını sordum ücretsiz dediler bende aldım şimdi öğreniyorum yaş sınırı olduğunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı