OsasBeyv2 Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 40 Çözümler 3 25 Temmuz 2023 #1 Merhaba. Bugün A101'den bir hadi kart aldım. Bunu PlayStation 4'te Plus almak için kullanmak istiyorum. Olur mu yoksa olmaz mı?
Merhaba. Bugün A101'den bir hadi kart aldım. Bunu PlayStation 4'te Plus almak için kullanmak istiyorum. Olur mu yoksa olmaz mı?
Çözüm OsasBeyv2 28 Temmuz 2023 Kısacı dedi: Kartınızı onayladınız mı? Ben Steam üzerinden oyun aldım hadi kart ile. Genişletmek için tıkla... Evet kartımı onaylı. Kısacı dedi: Kartınızı onayladınız mı? Ben Steam üzerinden oyun aldım hadi kart ile. Genişletmek için tıkla... Tamam sorun yok. 25 TL'lik bir oyun alarak öğrendim ki Hadi kart ile PS Store'da alışveriş yapılabiliyor.
Kısacı dedi: Kartınızı onayladınız mı? Ben Steam üzerinden oyun aldım hadi kart ile. Genişletmek için tıkla... Evet kartımı onaylı. Kısacı dedi: Kartınızı onayladınız mı? Ben Steam üzerinden oyun aldım hadi kart ile. Genişletmek için tıkla... Tamam sorun yok. 25 TL'lik bir oyun alarak öğrendim ki Hadi kart ile PS Store'da alışveriş yapılabiliyor.
Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 25 Temmuz 2023 #2 OsasBeyv2 dedi: Merhaba. Bugün A101'den bir hadi kart aldım. Bunu PlayStation 4'te Plus almak için kullanmak istiyorum. Olur mu yoksa olmaz mı? Genişletmek için tıkla... İnternet üzerindeki tüm alım işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
OsasBeyv2 dedi: Merhaba. Bugün A101'den bir hadi kart aldım. Bunu PlayStation 4'te Plus almak için kullanmak istiyorum. Olur mu yoksa olmaz mı? Genişletmek için tıkla... İnternet üzerindeki tüm alım işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
KS KS OsasBeyv2 Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 40 Çözümler 3 25 Temmuz 2023 #3 Kısacı dedi: İnternet üzerindeki tüm alım işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İninal da böyle ama PS Store'da kullanılamıyor. Artı 0 Eksi
Kısacı dedi: İnternet üzerindeki tüm alım işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İninal da böyle ama PS Store'da kullanılamıyor.
Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 25 Temmuz 2023 #4 OsasBeyv2 dedi: İninal da böyle ama PS Store'da kullanılamıyor. Genişletmek için tıkla... Kartınızı onayladınız mı? Ben Steam üzerinden oyun aldım hadi kart ile. Artı 1 Eksi
OsasBeyv2 dedi: İninal da böyle ama PS Store'da kullanılamıyor. Genişletmek için tıkla... Kartınızı onayladınız mı? Ben Steam üzerinden oyun aldım hadi kart ile.
KS KS OsasBeyv2 Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 40 Çözümler 3 28 Temmuz 2023 #5 Kısacı dedi: Kartınızı onayladınız mı? Ben Steam üzerinden oyun aldım hadi kart ile. Genişletmek için tıkla... Evet kartımı onaylı. Kısacı dedi: Kartınızı onayladınız mı? Ben Steam üzerinden oyun aldım hadi kart ile. Genişletmek için tıkla... Tamam sorun yok. 25 TL'lik bir oyun alarak öğrendim ki Hadi kart ile PS Store'da alışveriş yapılabiliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Kısacı dedi: Kartınızı onayladınız mı? Ben Steam üzerinden oyun aldım hadi kart ile. Genişletmek için tıkla... Evet kartımı onaylı. Kısacı dedi: Kartınızı onayladınız mı? Ben Steam üzerinden oyun aldım hadi kart ile. Genişletmek için tıkla... Tamam sorun yok. 25 TL'lik bir oyun alarak öğrendim ki Hadi kart ile PS Store'da alışveriş yapılabiliyor.