A101 iş başvurusu için hijyen belgesi sorunu

Yusuf2156

Decapat
Daha fazla  
A101 iş başvurusu için gerekli belgeleri ilettim, çoğunu onayladılar. Fakat hijyen belgesi kısmında bölge sorumlusu “boş kağıt atalım, kabul ediyorlar” dedi, fakat onaylamadı. Bu belge ne? Bir de askerlik muaf olduğum e-Devlet'te çıkıyor, fakat barkodlu belge alamıyorum, izin vermiyor. Bunu nasıl çözerim? Yaş 18, bu arada. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hijyen belgesini mağaza tarafından veriliyor siz o kâğıdı mağazada imzalıyorsunuz fotoğrafını çekip, A-101 sistemine yüklüyorsunuz. Askerlik durum belgesini indirin hocam sadece yeterli olur.

Hijyen belgesini mağaza tarafından veriliyor siz o kâğıdı mağazada imzalıyorsunuz fotoğrafını çekip, A-101 sistemine yüklüyorsunuz. Askerlik durum belgesini indirin hocam sadece yeterli olur.

Hocam günaydın bana bir tane maaş avans diye bir form verildi onu sadece isim soy isim imza at dedi ve sadece o kısmı çek sisteme yükle dedi askerlik belgesi de sanırım askerlik şubeden alabiliyorum 20-18 yaş arasına hizmet açık değil.

Hemba sitesinden alabilirsiniz hocam.

Hocam 18 yaş üstüne açık sistem. Öyle ise şubeden alın.

Hocam o belge avans talep formu yüzünden bir kesinti olmaz değil mi bilmiyorum olur mu ne diyorsunuz insan kaynakları o belgeyi istedi hijyen belgesi olarakdan genel bir uygulama imiş başka girene soracağım şimdi.

Hocam o belge avans talep formu yüzünden bir kesinti olmaz değil mi bilmiyorum olur mu ne diyorsunuz insan kaynakları o belgeyi istedi hijyen belgesi olarakdan genel bir uygulama imiş başka girene soracağım şimdi.

Hocam hijyen belgesi mağazada imzalanıyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…