A101 LENOVO Masaüstü alınır mı?

yiğit bozkaya

Kilopat
Yer
Eskişehir

Uygun fiyata PC toplamak istiyordum ancak bu da fena değilmiş. Konuda bilgi sahibi arkadaşlar donanımı değerlendirebilir mi?

Uygun fiyata PC toplamak istiyordum ancak bu da fena değilmiş. Konuda bilgi sahibi arkadaşlar donanımı değerlendirebilir mi?

3000 TL'ye güzel sistem toplanır. O PC'yi alma. A101'den PC alınmaz zaten.

Bu daha çok ev/ofis bilgisayarı olmuş diye düşünüyorum. Ekran kartı yok içinde.

Fiyatını bilmem ama bu tip kasalarda kullanılan bazı malzemeler özel yapım gibi oluyor. Kuzenime HP Elitedesk aldık 2. elden. Anakartı HP'nin, soğutucusu HP'nin ve güncelleme yapması sıkıntı bir sistem. Alır kullanırım, başka bir şey yapmam dersen olabilir.

Hayır ekran kartı var ama hiçbir işe yaramayan çöp bir ekran kartı.

Öncelikle ekran kartı yok içinde. İşlemcinin içinde dahili grafik birimi var. Ayrıca o bütçe için alınabilir işlemci. Geleceğe dönük ve çoğu oyun için yeterli bir işlemcidir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3000TL ile benzer sistemler var. Bence marka PC diye fazladan 200TL vermeye değmez ama yine de asla alınmaz diyemem.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı