A101 LENOVO Masaüstü alınır mı?

Daha iyisini itopya'dan toplayabilirsiniz.
Ryzen 5 3400G 1414TL
Asus A320M-F 508TL
Corsair LPX 8GB 3200MHz 358TL
Corsair Carbide 550W 80+ Mid tower kasa 787TL
3069TL toplam. Başka sitelere bakılıp daha ucuza da bulunabilir parçalar. Ben sadece bir fikir vermek için listeledim.

3000TL ile benzer sistemler var. Bence marka PC diye fazladan 200TL vermeye değmez ama yine de asla alınmaz diyemem.

Hocam bence daha iyisi toplanır. Örnek olarak bir sistem topluyorum. 3012 TL tutuyor.
G.Skill RipjawsV Red 3000MHz DDR4 F4-3000C16S-8GVRB Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe X2

Neredeyse aynı paraya ofis kullanımı için 16GB bellekli sistem topladım. TBY4Q1GY kodlu Özel Toplama Bilgisayar

Anlamı yok o sistemin RX550 koyunca ne olacak sanki, ha harici var ha yok aynısı 3400G'li sistemin oyun oynatan bir kart değil zaten 550.

Çok iyiymiş hocam insan beyninin depolamasını kullanıyor herhalde sistem.

Bu sistem APU. Yani işlemci aynı zamanda ekran kartı. Bu işlemci güzel CS:GO ve LoL gibi oyunları oynayabiliyorsun lakin Dual RAM gerekecektir bu yüzden tek 8 GB yetmez 2x8GB lazım ayrıca en az 3000MHz'de çalışan RAM'ler gerekir. Güç kaynağının, SSD'nin, anakartın ve RAM'lerin modeli belli değil, kaliteli modeller olsa zaten pazarlama politikası olarak yazarlardı.Taktıkları RAM'in MHz'si bile belli değil, kasa da eski tip kasa. Yani kar amacıyla kaliteden kısmayı anlarımda bu kadar adi bir şey de satmazsın resmen dolandırıcılık.

Çok sağolun. Bir de bunu buldum bakarsanız sevinirim.
yeni gördüm sen de atmışsın

Bence bu daha kötü, çünkü buna taktıkları ekran kartı eminim merdiven altı bir markadır. Sorun çıkartıp durur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…