Astron Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 889 Çözümler 9 Perşembe 17:19 #1 A101'den revolt RT3 almayı düşünüyorum, ehliyetim yok, 18 yaş üstü de değilim, babam da şehir dışında. Alım süreci nasıl olacak?
A101'den revolt RT3 almayı düşünüyorum, ehliyetim yok, 18 yaş üstü de değilim, babam da şehir dışında. Alım süreci nasıl olacak?
POTATO mehmet Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 809 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 17:22 #2 Bütçe nedir?
Psyduck17 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 1.453 Çözümler 1 Yer Kanto Region Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 17:36 #3 Parasını ödersin ama evrak işlerinde takılır. Süreç uzar da uzar. Bence hiç girişme o işe
Astron Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 889 Çözümler 9 Perşembe 18:25 #4 POTATO mehmet dedi: Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Bütçe yok, taksitle alıp aylık maaşımla ödeyecektim. Psyduck17 dedi: Parasını ödersin ama evrak işlerinde takılır. Süreç uzar da uzar. Bence hiç girişme o işe Genişletmek için tıkla... Annemin üzerine alsak olmaz mı?
POTATO mehmet dedi: Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Bütçe yok, taksitle alıp aylık maaşımla ödeyecektim. Psyduck17 dedi: Parasını ödersin ama evrak işlerinde takılır. Süreç uzar da uzar. Bence hiç girişme o işe Genişletmek için tıkla... Annemin üzerine alsak olmaz mı?
Psyduck17 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 1.453 Çözümler 1 Yer Kanto Region Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 18:30 #5 Astron dedi: Annemin üzerine alsak olmaz mı? Genişletmek için tıkla... O şekilde olur ama yine de sen kullanacaksan yapma. Cezasını geçtim, kaza falan yaparsan o kadar zararlı çıkarsın ki anlatamam.
Astron dedi: Annemin üzerine alsak olmaz mı? Genişletmek için tıkla... O şekilde olur ama yine de sen kullanacaksan yapma. Cezasını geçtim, kaza falan yaparsan o kadar zararlı çıkarsın ki anlatamam.
Astron Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 889 Çözümler 9 Perşembe 21:12 #6 Psyduck17 dedi: O şekilde olur ama yine de sen kullanacaksan yapma. Cezasını geçtim, kaza falan yaparsan o kadar zararlı çıkarsın ki anlatamam. Genişletmek için tıkla... Trafiğe çıkmayacağım, sitenin içinde süreceğim motor sürmeyi bilen arkadaşım var, o öğretecek nasipse.
Psyduck17 dedi: O şekilde olur ama yine de sen kullanacaksan yapma. Cezasını geçtim, kaza falan yaparsan o kadar zararlı çıkarsın ki anlatamam. Genişletmek için tıkla... Trafiğe çıkmayacağım, sitenin içinde süreceğim motor sürmeyi bilen arkadaşım var, o öğretecek nasipse.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.088 Makaleler 3 Çözümler 194 Dün 19:35 #7 Annen ve baban olmadan motoru üzerine alamazsın 18 yaşında küçük olduğun için. Ama direkt annenin üzerine alabilirsiniz.
Annen ve baban olmadan motoru üzerine alamazsın 18 yaşında küçük olduğun için. Ama direkt annenin üzerine alabilirsiniz.