Neden piranha aldınız ki. Ve geçer diye düşünüyorum zamanla olmadı çamaşır suyu olan bir suyun içinde bekletin. Veya parfüm de olabilir.Geçen gün 101'den mouse pad aldım. Hani otobüs durduğunda tısss diye bir ses gelir ve benzin kokar ya aynı öyle kokuyor. Koku geçer mi? (iade edemiyorum)
Kanka uğraşmak istememiştir a101 deyken bir tane alayım demiştir. Piranha olsada mousepadlar öyle kokmuyorki.Yani Piranha normalgucci kokacak hali yok
![]()
Arkadaşın yerinde olsam porge ya da XRades bakardım onlar da çok pahalı değil. Ben de piranhanın mouse ve klavyesini kullanıyorum 3 yıl önce klavyeyi 35 mouseu da 25 TL'ye almıştım. Şimdiki aklım olsa almazdım. Biraz daha biriktirip daha iyilerini alırdım.Kanka uğraşmak istememiştir a101 deyken bir tane alayım demiştir. Piranha olsada mousepadlar öyle kokmuyorki.
XRades mi?Benim internetten aldığım büyük bir mousepad vardı. Paketinden çıktıktan sonra kokusu yavaş yavaş geçiyor. İsterseniz yıkayabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.