3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 19 Mayıs 2024 #11 Fiyat iyi, alınabilir açıkçası.
Y yusuf musab ağgürbüz Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #12 ruzgaew dedi: Resmi satıcı değil. Bence A101'den alın. Genişletmek için tıkla... 517298 dedi: A101'den alabilirsiniz. Marketten çıkarken komsunuza da hava atarsınız. A101'i arayın sorun garanti tipi için. Genişletmek için tıkla... Artık garanti tipine göre alacağım mail attım hayırlısı. 382019 dedi: Fiyat iyi, alınabilir açıkçası. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle alacağım ama teşekkürler herkese fikirleri için. yusuf musab ağgürbüz dedi: Artık garanti tipine göre alacağım mail attım hayırlısı. Genişletmek için tıkla...
ruzgaew dedi: Resmi satıcı değil. Bence A101'den alın. Genişletmek için tıkla... 517298 dedi: A101'den alabilirsiniz. Marketten çıkarken komsunuza da hava atarsınız. A101'i arayın sorun garanti tipi için. Genişletmek için tıkla... Artık garanti tipine göre alacağım mail attım hayırlısı. 382019 dedi: Fiyat iyi, alınabilir açıkçası. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle alacağım ama teşekkürler herkese fikirleri için. yusuf musab ağgürbüz dedi: Artık garanti tipine göre alacağım mail attım hayırlısı. Genişletmek için tıkla...
4 456388 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 1.057 Çözümler 2 19 Mayıs 2024 #13 yusuf musab ağgürbüz dedi: Artık garanti tipine göre alacağım mail attım hayırlısı. Büyük ihtimalle alacağım ama teşekkürler herkese fikirleri için. Genişletmek için tıkla... Mail den dönüş bekleme hocam. Sabah müşteri hizmetlerini ara ya da whatsap kanalından yaz. 517298 dedi: A101'den alabilirsiniz. Marketten çıkarken komsunuza da hava atarsınız. A101'i arayın sorun garanti tipi için. Genişletmek için tıkla... Express satıyor görülüyordu, kargo ile gelir.
yusuf musab ağgürbüz dedi: Artık garanti tipine göre alacağım mail attım hayırlısı. Büyük ihtimalle alacağım ama teşekkürler herkese fikirleri için. Genişletmek için tıkla... Mail den dönüş bekleme hocam. Sabah müşteri hizmetlerini ara ya da whatsap kanalından yaz. 517298 dedi: A101'den alabilirsiniz. Marketten çıkarken komsunuza da hava atarsınız. A101'i arayın sorun garanti tipi için. Genişletmek için tıkla... Express satıyor görülüyordu, kargo ile gelir.
Y yusuf musab ağgürbüz Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #14 456388 dedi: Mailden dönüş bekleme hocam. Sabah müşteri hizmetlerini ara ya da WhatsApp kanalından yaz. Express satıyor görülüyordu, kargo ile gelir. Genişletmek için tıkla... Bekleyeceğim de sanırım alacağım ya çünkü 600TL gereksiz ödemek istemiyorum. Tek umudum inşallah distribütör garantilidir.
456388 dedi: Mailden dönüş bekleme hocam. Sabah müşteri hizmetlerini ara ya da WhatsApp kanalından yaz. Express satıyor görülüyordu, kargo ile gelir. Genişletmek için tıkla... Bekleyeceğim de sanırım alacağım ya çünkü 600TL gereksiz ödemek istemiyorum. Tek umudum inşallah distribütör garantilidir.
M Maxlis Hectopat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 17 8 Haziran 2024 #15 yusuf musab ağgürbüz dedi: Bekleyeceğim de sanırım alacağım ya çünkü 600TL gereksiz ödemek istemiyorum. Tek umudum inşallah distribütör garantilidir. Genişletmek için tıkla... Bende A101'den almayı düşünüyorum, şu an aldın mı telefonu? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2024
yusuf musab ağgürbüz dedi: Bekleyeceğim de sanırım alacağım ya çünkü 600TL gereksiz ödemek istemiyorum. Tek umudum inşallah distribütör garantilidir. Genişletmek için tıkla... Bende A101'den almayı düşünüyorum, şu an aldın mı telefonu?
Y yusuf musab ağgürbüz Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #16 Maxlis dedi: Bende A101'den almayı düşünüyorum, şu an aldın mı telefonu? Genişletmek için tıkla... Hayır N11'den aldım ve A101 distribütör garantiliymiş.
Maxlis dedi: Bende A101'den almayı düşünüyorum, şu an aldın mı telefonu? Genişletmek için tıkla... Hayır N11'den aldım ve A101 distribütör garantiliymiş.