Aras the Great
Kilopat
Hayırlı olsun çok güzel gözüküyor.Saatim geldi. Teksaat.com'dan gelmis gozukuyor. Garanti belgesi falan onlarin.
Hayırlı olsun çok güzel gözüküyor.Saatim geldi. Teksaat.com'dan gelmis gozukuyor. Garanti belgesi falan onlarin.
Saatin modeli neydi hocam?Saatim geldi. Teksaat.com'dan gelmis gozukuyor. Garanti belgesi falan onlarin.
Bildiğim kadarıyla A101'de satılan Seiko, Spinnaker, Citizen gibi saatler TekSaat garantisi ile geliyor. Ben alışveriş yapmadım ancak kendilerine ulaşırsanız yardımcı olurlar diye düşünüyorum.Güç rezerviyle alakalı problem yaşayan oldu mu acaba şuan günlük kullanmama rağmen kısa sürede duruyor artık deli etmeye başladı gidip garantiye göndericektim ancak kargolama numarasına erişemedim müşteri servisine de ulaşamadım ne yapsam bilemedim
kendilerine ulaştığımda DHL kargo ile çalıştıklarını söylediler ve bir adet kargo numarası verdiler sonrasında ben bu yaşadaığım durumu kağıt ile mi kutunun içine yazayım yoksa başka bir şekilde mi ulaştırayım dedğimde kutuya koyabilirsiniz demişlerdi ancak çok da hakimlermiş gibi hissettirmemişti ondan merak ettim daha önce garantisine yollayan olduBildiğim kadarıyla A101'de satılan Seiko, Spinnaker, Citizen gibi saatler TekSaat garantisi ile geliyor. Ben alışveriş yapmadım ancak kendilerine ulaşırsanız yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
Saatim geldi. Teksaat.com'dan gelmis gozukuyor. Garanti belgesi falan onlarin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.