A101 sitesinden alınan telefon markette iade edilir mi?

DARKNIGHTS

Hectopat
Yer
Dünya
Daha fazla  
Merhaba öncelikle. A101 sitesinden telefon aldım. 2-3 gün kullandım ama hoşuma gitmedi. Şimdi iade etmek istiyorum. Siteye geri kargolamak yerine acaba bir A101 marketinde iade oluyorr mu? Anlayışınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
A101 Müşteri Hizmetleri
0850 808 21 01

Hocam kargoyla iade ücretsiz zaten neden etmiyorsunuz? Birde olmuyor.

Şu BİM-A101-ŞOK'un şubeleri çok değişik, kimi şube almıyor kimi şube alıyor. Çalışanları denetleyen yok, kafalarına göre takılıyorlar.

Şu BİM-A101-ŞOK'un şubeleri çok değişik, kimi şube almıyor kimi şube alıyor. Çalışanları denetleyen yok, kafalarına göre takılıyorlar.
Bırakın sitesinden alanı, kendi mağazasından alsan bile iade kabul etmeyenler var.Ayrıca A101'in kendine kargolarsan daha yüksek ihtimalle iade kabul ederler. A101 çalışanları gıcıklık yapıp etmiyor bazen.

Telefonun modeli nedir?(meraktan soruyorum)

Nedenki anlamadım?
Hocam hat takıldığı anda telefonun garanti kapsamı başladığı için iade alınmıyor. Bütün şirketlerin politikası böyle. Yargıtay kararı var emsal bu durumu iptal eden ama büyük ihtimalle konuşmalarda anlaşamayıp THH'e başvurmanız durumunda iade edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…