A101 ürün iadesi nasıl yapılır?

Wayx

Hectopat
Yer
LTFM
Selam, 24 Ekim salı A101'den webcam aldım. Ürün kendi kendine kapanıyor. Kısacası ayıplı çıktı. Bugün 3. kere oldu götürüyorum. Mağaza kalabalık diye yarın getir diyorlar. Yarında gideceğim. Başka A101'de iade edebilir miyim? Karta iade nasıl işliyor. İade hakkı kaç gündür?

Normalde bir iadenin para iadesi olması 14 gün diye biliyorum. Ben 9. Günde n11 den aldığım SSD yi para lazım diye geri iade etmiştim. İade edildi. Ama sizinki direkt A101 ne olur ne bter bielmiyorum.

Gününü bilmem ancak fişi olduktan sonra çok rahat iade edersiniz. Fişini koy cebine, ürünü de kendi kutusuna geri koy. Git aldığın yere, iade etmek istiyorum diyip işlemi başlatmalarını sağla. Ayrıca kalabalık diye yarın getir demek ne demek? Sen oradayken paşa paşa o iadeyi almak zorunda. Köy bakkalı mı orası?

Hocam daha yeni açıldı. Mandalina 10 TL diye akın ettiler markete. Başka A101'de iade alırlar değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…