A101'de 6299 TL'ye Satılan Xbox Series S Microsoft Garantili midir?

Daha fazla  
A101'de 9-15 Haziran tarihleri arasında Xbox Series S konsolu 6299 TL'ye satılıyor, piyasaya baktığımda neredeyse en ucuz fiyat burada. Aklıma takılan nokta ise şu: Ürünü A101'in sitesinde incelerken "Ürün 2 yıl Teklos Teknoloji garantisi altındadır." ibaresi gözüme çarptı, yani ürün Microsoft Türkiye garantisi kapsamında değil mi? Konsolu alırsam ve bir sorun yaşarsam direkt olarak MS Türkiye ile muhatap olmayacak mıyım?

Yaninda gelen garanti belgesi üzerindeki Firma ile muhattap olucaksınız diye biliyorum.
Ürün 1 yıl Microsoft TR ve Teklos Teknoloji, kalan 1 yıl ise Teklos Teknoloji garantili olacak büyük ihtimalle.

Ürünü bu şekilde alırsam ithalatçı garantili almış gibi mi olacağım? Açıkçası MS Türkiye garantili olmasını istiyorum ancak arada 1000 TL kadar bir fark var ve ben bu farkı elden ring + birkaç oyun alarak değerlendirmek istiyorum ama eğer bu şekilde aldığımda ürün ithalatçı garantili olarak sayılacaksa sanırım MS Türkiye garantili almayı düşüneceğim.

XBOX ürünleri için işleyişi tam olarak bilmiyorum. Ama A101, BIM gibi marketlerde satılan ürünler ithalatçı garantili oluyor diye biliyorum. XBOX için farklı bir durum varsa bilgim yok. Eğer müşteri hizmetleri varsa A101 i arayıp sor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…