İlkokul diploması olanı bile alıyorlar deniyordu BİM'de diploma gerektiğini biliyorum da A101 de gerekmiyor diye biliyorum ortaokul diploması yeter diyorlar da bir videoda öyle duymuştum.
İlkokul diploması olanı bile alıyorlar deniyordu BİM'de diploma gerektiğini biliyorumda A101 de gerekmiyor diye biliyorum ortaokul diploması yeter diyorlarda bir videoda öyle duymuştum.
A101 ve şok marketlerde ortaokul bitirmiş olman yeterli yakınım girdi hatta zamanında bende girdim depo bölümüne 2 hafta çalıştım çıktım sanayide çalışsam bu kadar yorulmazdım.
A101 ve şok marketlerde ortaokul bitirmiş olman yeterli yakınım girdi hatta zamanında bende girdim depo bölümüne 2 hafta çalıştım çıktım sanayide çalışsam bu kadar yorulmazdım.
Hocam ortaokul diploması ile alırlarsa beni çalışmak çok boştayım da en azında askere kadar çalışmak istiyorum boş boş yatmaktan iyidir en azından ama çok zor diyorlar.
Evet var kasiyer kısmına genelde kız geçiriyorlar akşama kadar oturuyor depo kısmına erkek çalışan alıyorlar 5 ay çalışsan fıtık olacak seviyeye gelirsin.
Hocam ortaokul diploması ile alırlarsa beni çalışmak çok boştayımda en azında askere kadar çalışmak istiyorum boş boş yatmaktan iyidir en azından ama çok zor diyorlar.
Benim tecrübem bu şekilde idi yani çok yorulursun hakkında verilmez bir de laf yersin üstüne gerçi Türkiye'de nereye gitsen hakkını vermez çok çalıştırırlar.
İlkokul diploması olanı bile alıyorlar deniyordu BİM'de diploma gerektiğini biliyorumda A101 de gerekmiyor diye biliyorum ortaokul diploması yeter diyorlarda bir videoda öyle duymuştum.
Hocam o ilkokul diploması ile girenler genellikle tanıdıkları oluyor. Bizzat ben başvuru yapmıştım orta okulu kabul etmediler. Lise mezunu şart dediler. Ankara/Kızılay için. Bende üniversite okuyordum açıktan olmadığı için kabul etmediler
Hocam o ilkokul diploması ile girenler genellikle tanıdıkları oluyor. Bizzat ben başvuru yapmıştım orta okulu kabul etmediler. Lise mezunu şart dediler. Ankara/Kızılay için. Bende üniversite okuyordum açıktan olmadığı için kabul etmediler