MedicalTechnic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.151 Çözümler 5 8 Eylül 2021 #11 FurkannC dedi: Mi Store'da 150 TL. İade edip oradan alın derim. En azından orijinal olduğundan kesin emin olursunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam 180 tl yazıyor. Xiaomi Turkey www.mi.com
FurkannC dedi: Mi Store'da 150 TL. İade edip oradan alın derim. En azından orijinal olduğundan kesin emin olursunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam 180 tl yazıyor. Xiaomi Turkey www.mi.com
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 8 Eylül 2021 #12 MedicalTechnic dedi: Hocam 180 tl yazıyor. Xiaomi Turkey www.mi.com Genişletmek için tıkla... Ankara Ankamall Mi Store'dan kendim aldım. Daha bir ay olmadı. Bu kadar kısa sürede zam gelmiş demek ki. Şaşırmıyorum.
MedicalTechnic dedi: Hocam 180 tl yazıyor. Xiaomi Turkey www.mi.com Genişletmek için tıkla... Ankara Ankamall Mi Store'dan kendim aldım. Daha bir ay olmadı. Bu kadar kısa sürede zam gelmiş demek ki. Şaşırmıyorum.
MedicalTechnic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.151 Çözümler 5 8 Eylül 2021 #13 FurkannC dedi: Ankara ankamall mi Store'dan kendim aldım. Daha bir ay olmadı. Bu kadar kısa sürede zam gelmiş demek ki. Şaşırmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bafır'dan izledim: Kutu orijinal. Etiket orijinal. Kitapçık orijinal. Kulak pedi naylonu sahte. Kulaklıklar sahte. Kod orijinal. Şimdi ürün orijinal mi sahte mi? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2021
FurkannC dedi: Ankara ankamall mi Store'dan kendim aldım. Daha bir ay olmadı. Bu kadar kısa sürede zam gelmiş demek ki. Şaşırmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bafır'dan izledim: Kutu orijinal. Etiket orijinal. Kitapçık orijinal. Kulak pedi naylonu sahte. Kulaklıklar sahte. Kod orijinal. Şimdi ürün orijinal mi sahte mi?
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 8 Eylül 2021 #14 Sahte bir kulaklığı, orijinal kutunun içine koymuşlar gibi geldi bana. Bilemiyorum, içinize sinmiyorsa iade edin.
Sahte bir kulaklığı, orijinal kutunun içine koymuşlar gibi geldi bana. Bilemiyorum, içinize sinmiyorsa iade edin.
MedicalTechnic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.151 Çözümler 5 9 Eylül 2021 #15 Konu hortladı ama mutlulukla paylaşmak istedim Xiaomi Earbuds Basic 2 orijinal çıktı. (KESİN)