19mitoo66 Centipat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #1 A101'de 229 liraya şöyle bir laptop altlığı satılıyor. Sizce almaya değer mi başka önerileriniz var mı? Laptop: HP Victus 16 R0047NT.
A101'de 229 liraya şöyle bir laptop altlığı satılıyor. Sizce almaya değer mi başka önerileriniz var mı? Laptop: HP Victus 16 R0047NT.
K4miyâ Decapat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri HP by Victus 16.1 İnç RTX 3050ti 4GB 16 GB DDR5 Intel i7-12700h 500GB M2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Kocaeli University Electronic and Communication Engineering 23 Mart 2024 #2 Bence alınabilir fakat şuna da bakmak isteyebilirsin gerçi Türkiye'nin bitki örtüsü oldu ama. Amazon.com.tr
Bence alınabilir fakat şuna da bakmak isteyebilirsin gerçi Türkiye'nin bitki örtüsü oldu ama. Amazon.com.tr
ÖzdemirBurak Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 854 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #3 K4miyâ dedi: Bence alınabilir fakat şuna da bakmak isteyebilirsin gerçi Türkiye'nin bitki örtüsü oldu ama. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bunu 1 2 ay önce 129 liraya almıştım gerçekten çok güzel laptobun altı komple havadar kalıyor.
K4miyâ dedi: Bence alınabilir fakat şuna da bakmak isteyebilirsin gerçi Türkiye'nin bitki örtüsü oldu ama. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bunu 1 2 ay önce 129 liraya almıştım gerçekten çok güzel laptobun altı komple havadar kalıyor.
19mitoo66 Centipat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #4 K4miyâ dedi: Bence alınabilir fakat şuna da bakmak isteyebilirsin gerçi Türkiye'nin bitki örtüsü oldu ama. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Arasında pek bir fiyat farkı da yok siz hangisini önerirsiniz? İkisi arasında fark yaratacak şeyler var mı? Cevaplarsan çok sevinirim. ÖzdemirBurak dedi: Bunu 1 2 ay önce 129 liraya almıştım gerçekten çok güzel laptopun altı komple havadar kalıyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam 15.6 içindi bu. Benimki 16.1 ama herhangi bir negatif etkisi olur mu?
K4miyâ dedi: Bence alınabilir fakat şuna da bakmak isteyebilirsin gerçi Türkiye'nin bitki örtüsü oldu ama. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Arasında pek bir fiyat farkı da yok siz hangisini önerirsiniz? İkisi arasında fark yaratacak şeyler var mı? Cevaplarsan çok sevinirim. ÖzdemirBurak dedi: Bunu 1 2 ay önce 129 liraya almıştım gerçekten çok güzel laptopun altı komple havadar kalıyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam 15.6 içindi bu. Benimki 16.1 ama herhangi bir negatif etkisi olur mu?
K4miyâ Decapat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri HP by Victus 16.1 İnç RTX 3050ti 4GB 16 GB DDR5 Intel i7-12700h 500GB M2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Kocaeli University Electronic and Communication Engineering 23 Mart 2024 #5 19mitoo66 dedi: Arasında pek bir fiyat farkı da yok siz hangisini önerirsiniz? İkisi arasında fark yaratacak şeyler var mı? Cevaplarsan çok sevinirim. Yanlış hatırlamıyorsam 15.6 içindi bu. Benimki 16.1 ama herhangi bir negatif etkisi olur mu? Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum bende HP Victus 16.1 laptop kullanıyorum aynı standa sahibim.
19mitoo66 dedi: Arasında pek bir fiyat farkı da yok siz hangisini önerirsiniz? İkisi arasında fark yaratacak şeyler var mı? Cevaplarsan çok sevinirim. Yanlış hatırlamıyorsam 15.6 içindi bu. Benimki 16.1 ama herhangi bir negatif etkisi olur mu? Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum bende HP Victus 16.1 laptop kullanıyorum aynı standa sahibim.
19mitoo66 Centipat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #6 K4miyâ dedi: Bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum bende HP Victus 16.1 laptop kullanıyorum aynı standa sahibim. Genişletmek için tıkla... Hangi standı kullanıyorsunuz hocam? Muhtemelen Amazon'dakini ama teyit etmek için bir sorayım dedim
K4miyâ dedi: Bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum bende HP Victus 16.1 laptop kullanıyorum aynı standa sahibim. Genişletmek için tıkla... Hangi standı kullanıyorsunuz hocam? Muhtemelen Amazon'dakini ama teyit etmek için bir sorayım dedim
ÖzdemirBurak Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 854 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #7 19mitoo66 dedi: Arasında pek bir fiyat farkı da yok siz hangisini önerirsiniz? İkisi arasında fark yaratacak şeyler var mı? Cevaplarsan çok sevinirim. Yanlış hatırlamıyorsam 15.6 içindi bu. Benimki 16.1 ama herhangi bir negatif etkisi olur mu? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz
19mitoo66 dedi: Arasında pek bir fiyat farkı da yok siz hangisini önerirsiniz? İkisi arasında fark yaratacak şeyler var mı? Cevaplarsan çok sevinirim. Yanlış hatırlamıyorsam 15.6 içindi bu. Benimki 16.1 ama herhangi bir negatif etkisi olur mu? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz