M Muhammed_Yusuf Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #1 Selam, Geçenlerde A101'den Adidas Duramo SL2.0 ayakkabısını aldım. Orijinal olduğuna dair şüphelerim var. GTIN barkodunu arattığımda eksik veya hatalı diyor. İade mi etmeliyim? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. https://www.a101.com.tr/giyim-aksesuar/adidas-duramo-sl-2-0-gw8336-erkek-spor-ayakkabi-siyah-beyaz-3/?integration_size=46%2C5&integration_colour=S%C4%B0YAH-BEYAZ Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2023
Selam, Geçenlerde A101'den Adidas Duramo SL2.0 ayakkabısını aldım. Orijinal olduğuna dair şüphelerim var. GTIN barkodunu arattığımda eksik veya hatalı diyor. İade mi etmeliyim? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. https://www.a101.com.tr/giyim-aksesuar/adidas-duramo-sl-2-0-gw8336-erkek-spor-ayakkabi-siyah-beyaz-3/?integration_size=46%2C5&integration_colour=S%C4%B0YAH-BEYAZ
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Eylül 2023 #2 Sahte olduğunu hiç düşünmüyorum.
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 21 Eylül 2023 #3 A101 gibi büyük bir marka çakma ayakkabı satma riskini alamaz diye düşünüyorum.
M Muhammed_Yusuf Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #4 Ayakkabı gıcırtı yapıyor bunu her ayakkabı yapar mı
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Eylül 2023 #5 Muhammed_Yusuf dedi: Ayakkabı gıcırtı yapıyor bunu her ayakkabı yapar mı? Genişletmek için tıkla... Gıcırtıdan kastın nasıl?
Muhammed_Yusuf dedi: Ayakkabı gıcırtı yapıyor bunu her ayakkabı yapar mı? Genişletmek için tıkla... Gıcırtıdan kastın nasıl?
SilverBusYY Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 210 Çözümler 2 Yer Kocaeli,Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #6 Bu SS'deki tükenmiş ama mümkün gibi gözüküyor orijinal olması ve Adidas gibi bir markayı sahte satmak için biraz fazla kurumsal bir firma A101.
Bu SS'deki tükenmiş ama mümkün gibi gözüküyor orijinal olması ve Adidas gibi bir markayı sahte satmak için biraz fazla kurumsal bir firma A101.
M Muhammed_Yusuf Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #7 Liberte Sergen dedi: Gıcırtıdan kastın nasıl? Genişletmek için tıkla... Her adımda vıcık vıcık ses geliyor biraz araştırdım çözümleri var diyorlar
Liberte Sergen dedi: Gıcırtıdan kastın nasıl? Genişletmek için tıkla... Her adımda vıcık vıcık ses geliyor biraz araştırdım çözümleri var diyorlar
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Eylül 2023 #8 Muhammed_Yusuf dedi: Her adımda vıcık vıcık ses geliyor biraz araştırdım çözümleri var diyorlar Genişletmek için tıkla... Hocam benim ayakkabımdada var o fakat sokakta olmuyor, AVM'lerde falan.
Muhammed_Yusuf dedi: Her adımda vıcık vıcık ses geliyor biraz araştırdım çözümleri var diyorlar Genişletmek için tıkla... Hocam benim ayakkabımdada var o fakat sokakta olmuyor, AVM'lerde falan.
7 701600 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.710 Çözümler 16 21 Eylül 2023 #9 Muhammed_Yusuf dedi: Her adımda vıcık vıcık ses geliyor biraz araştırdım çözümleri var diyorlar Genişletmek için tıkla... O bu tür ayakkabılarda genelde oluyor.
Muhammed_Yusuf dedi: Her adımda vıcık vıcık ses geliyor biraz araştırdım çözümleri var diyorlar Genişletmek için tıkla... O bu tür ayakkabılarda genelde oluyor.
M Muhammed_Yusuf Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #10 Muhammed_Yusuf dedi: Her adımda vıcık vıcık ses geliyor biraz araştırdım çözümleri var diyorlar Genişletmek için tıkla... İlk giydiğimde yapmıyor sonradan başlıyor bu ses Liberte Sergen dedi: Hocam benim ayakkabımdada var o fakat sokakta olmuyor, AVM'lerde falan. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynı bu ses geliyor
Muhammed_Yusuf dedi: Her adımda vıcık vıcık ses geliyor biraz araştırdım çözümleri var diyorlar Genişletmek için tıkla... İlk giydiğimde yapmıyor sonradan başlıyor bu ses Liberte Sergen dedi: Hocam benim ayakkabımdada var o fakat sokakta olmuyor, AVM'lerde falan. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynı bu ses geliyor