A101'den alınan kaykay başlangıç için uygun mu?

kagetsuchi0

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: AMD Ryzen 5 5500/ GPU: MSI Radeon RX 580 Gaming X 8G Ekran Kartı (8 GB / 1380 MHz) / RAM: 16 GB (2x8) (DDR4) (3200 MHz) / Anakart: Gigabyte A520m K V2 Ddr4 5100mhz(OC)
Meslek
Boşta
Arkadaşlar herkese iyi sosyaller. Bugün heveslendim A101'den fotoğraftaki kaykayı aldım. Sadece sürmek için, akrobasik hareketler denemek için değil. Sürüp öğrendikten sonra profesyonel bir kaykay almayı planlıyorum. Şimdilik bu yeterli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu hakkında pek bir bilgim yok ama eğer tekerleri iyiyse ve sen de hevesliysen oldukça iyi, bir süre sonra profesyonel kaykaya geçebilirsiniz.

Çok düşük kalite tahta ve aks kullanılmış olabilir, denge ve öğrenirken dikkat et, kırılabilir yani. Aks özellikle plastik ise ana civata yerinden (esneyip sağa sola büküldüğü) kırılabilir. Bunlara dikkat et, sürmeyi öğren sonra at sobaya ya da raf yap.

Onun harici kaça aldın? 5 yıl önce 70TL'miş.

Bilgi için sağ ol hocam dediğin gibi yaparım daha dikkatli olurum zaten büyük ihtimalle atarım öğrendikten sonra bu arada 300 TL verdim.

Başlangıç olarak yeter evet sonrasında zaten anlayacaksın değiştireyim bunu diye.

Anladım sağ ol hocam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…