dafry Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 2.540 Makaleler 3 Çözümler 7 20 Kasım 2020 #11 Ne olabilir en fazla? Normal bir priz sonuçta bir şey olmaz. Eğer PSU'un Rampage/Frisby gibi patlamaya yatkın olsaydı kaliteli priz alabilirdin orası ayrı.
Ne olabilir en fazla? Normal bir priz sonuçta bir şey olmaz. Eğer PSU'un Rampage/Frisby gibi patlamaya yatkın olsaydı kaliteli priz alabilirdin orası ayrı.
Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.327 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 20 Kasım 2020 #12 Yıllardır kaç tane bilgisayarda normal priz kullanıyorum. Kaç defa da elektrik kesintisi oldu ama bir şey olmadı.
Yıllardır kaç tane bilgisayarda normal priz kullanıyorum. Kaç defa da elektrik kesintisi oldu ama bir şey olmadı.
DjKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.458 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #13 Lejax dedi: Yıllardır kaç tane bilgisayarda normal priz kullanıyorum. Kaç defa da elektrik kesintisi oldu ama bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Zaten yukarıda söyledim normal alırsın 10 yıl tık demez. Normaller her gün PC yakıyor değil. 40 yılda bir olacağı tutar, o zaman keşke 25 lira daha fazla verseydim demek yerine önlemi baştan almak daha iyi.
Lejax dedi: Yıllardır kaç tane bilgisayarda normal priz kullanıyorum. Kaç defa da elektrik kesintisi oldu ama bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Zaten yukarıda söyledim normal alırsın 10 yıl tık demez. Normaller her gün PC yakıyor değil. 40 yılda bir olacağı tutar, o zaman keşke 25 lira daha fazla verseydim demek yerine önlemi baştan almak daha iyi.