fortBoys Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.780 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #11 Voxi12 dedi: Hocam dijital sürümünümü alacaksınız. Genişletmek için tıkla... Hayır CD aldım bile dün sadece kafama takıldı biraz bu konular.
Voxi12 dedi: Hocam dijital sürümünümü alacaksınız. Genişletmek için tıkla... Hayır CD aldım bile dün sadece kafama takıldı biraz bu konular.
Voxi12 Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #12 EkerBiçer dedi: Almanya Avrupa oluyor zaten hocam Genişletmek için tıkla... Bende onu kastettim kendim Japonya'dan aldım ziyarete gidincede kuzenlerimde oynamıştım onlarda Almanya'dan almışlardı doğal olarak Kısaca bir sıkıntı çıkmaz hocam içiniz rahat olsun cihaz ülkesi degiştiriliyor.
EkerBiçer dedi: Almanya Avrupa oluyor zaten hocam Genişletmek için tıkla... Bende onu kastettim kendim Japonya'dan aldım ziyarete gidincede kuzenlerimde oynamıştım onlarda Almanya'dan almışlardı doğal olarak Kısaca bir sıkıntı çıkmaz hocam içiniz rahat olsun cihaz ülkesi degiştiriliyor.
fortBoys Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.780 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #13 Voxi12 dedi: Bende onu kastettim kendim Japonya'dan aldım ziyarete gidincede kuzenlerimde oynamıştım onlarda Almanya'dan almışlardı doğal olarak Genişletmek için tıkla... A101'in farklı prizli yollacayağını çok düşünmüyorum aslında. Voxi12 dedi: Bende onu kastettim kendim Japonya'dan aldım ziyarete gidincede kuzenlerimde oynamıştım onlarda Almanya'dan almışlardı doğal olarak Kısaca bir sıkıntı çıkmaz hocam içiniz rahat olsun cihaz ülkesi degiştiriliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Voxi12 dedi: Bende onu kastettim kendim Japonya'dan aldım ziyarete gidincede kuzenlerimde oynamıştım onlarda Almanya'dan almışlardı doğal olarak Genişletmek için tıkla... A101'in farklı prizli yollacayağını çok düşünmüyorum aslında. Voxi12 dedi: Bende onu kastettim kendim Japonya'dan aldım ziyarete gidincede kuzenlerimde oynamıştım onlarda Almanya'dan almışlardı doğal olarak Kısaca bir sıkıntı çıkmaz hocam içiniz rahat olsun cihaz ülkesi degiştiriliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Voxi12 Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #14 fortBoys dedi: A101'in farklı prizli yollacayağını çok düşünmüyorum aslında. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü cıkar yüksek ihtimalle en kötü ihtimal 50 100 TL'ye alırsınız
fortBoys dedi: A101'in farklı prizli yollacayağını çok düşünmüyorum aslında. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü cıkar yüksek ihtimalle en kötü ihtimal 50 100 TL'ye alırsınız
fortBoys Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.780 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #15 Voxi12 dedi: Dönüştürücü cıkar yüksek ihtimalle en kötü ihtimal 50 100 TL'ye alırsınız Genişletmek için tıkla... Teşekkürler peki ürünün Avrupa olma ihtimali var mı?
Voxi12 dedi: Dönüştürücü cıkar yüksek ihtimalle en kötü ihtimal 50 100 TL'ye alırsınız Genişletmek için tıkla... Teşekkürler peki ürünün Avrupa olma ihtimali var mı?
Voxi12 Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #16 fortBoys dedi: Teşekkürler peki ürünün Avrupa olma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam yüksek ihtimalle Avrupa olur anlaşmalı oldugu firmaya baglı değişir.
fortBoys dedi: Teşekkürler peki ürünün Avrupa olma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam yüksek ihtimalle Avrupa olur anlaşmalı oldugu firmaya baglı değişir.