A101'den alınan USB iade edilmeli mi?

kaan_05

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Az önce A101'den SanDisk 16 GB USB bellek aldım. 129 TL ödedim daha paketini açmadım, 16 GB için biraz pahalı olduğunu düşündüm 80-90 TL olsa normal derdim. Sonradan aklıma geldi internetten baktım Kingston, Kioxia markalı USB bellekler daha ucuza satılıyor ve yarın teslimat olarak gösteriyor.

Sizce iade edip Kingston veya Kioxia bir bellek mi almalıyım yoksa SanDisk daha yüksek bir yükleme hızına sahip o yüzden mi biraz daha pahalı?

İlan link bulunuyorsa atarmısın hem A101 den aldığın hemde internetten baktığın ilanların.

Fişi varsa iade edebilirsin. Fiş yoksa iade almazlar.
Çoğu zaman fişlede iade almadıkları oluyor. Genellikle uzun süre ellerinde kalan ürünler oluyor bunlar.

Arkasınıda atsanız olur hocam.

Çoğu zaman fişlede iade almadıkları oluyor. Genellikle uzun süre ellerinde kalan ürünler oluyor bunlar.

Arkasınıda atsanız olur hocam.

Hocam görselde hata veriyor ama yazan kısım şu.

1GB/Go/16-1,000,000,000 bytes / D'octets / di byte

Hocam görselde hata veriyor ama yazan kısım şu.

1GB/Go/16-1,000,000,000 bytes / D'octets / di byte.

Bana kalırsa ben iade eder Kingston alırdım çünkü Kingston SanDisk kıyasla daha iyi marka ve SanDisk çakmaları piyasada çok (A101 ne kadar büyük bir zincir market olsa bile bunlardada çoğu zaman oluyor).

Banakalırsa ben iade eder Kingston alırdım çünkü Kingston SanDisk kıyasla daha iyi marka ve SanDisk çakmaları piyasada çok (A101 ne kadar büyük bir zincir market olsa bile bunlardada çoğu zaman oluyor).

Tamamdır sağ olun hocam öyleyse internetten sipariş edip yarın ise iade ederim. İyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…