A101'den malzemeyi cepte unutmak

Süleyman Pro

Hectopat
Yer
Yalova
Daha fazla  
Meslek
Serbest meslek erbabi
A101'den bir ürün aldım 80TL'lik. Alacaktım daha doğrusu ama o an telefon çaldı ve cebime koydum ürünü. Eve geldiğimde fark ettim cebimden çıktı ödemesini yapmadım. Bir sıkıntı olur mu 1-2 gün ödemesem? A101 uzak bana çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kasiyerlerden helallik isteyin sonra ödemek için oraya gidin. Onların maaşından kesiliyor maalesef ki. Sağlık olsun bir şey olmaz iyi niyetinizden dolayı bir şey demezler.

Hocam kasiyerlerden helallik isteyin sonra ödemek için oraya gidin. Onların maaşından kesiliyor maalesef ki. Sağlık olsun bir şey olmaz iyi niyetinizden dolayı bir şey demezler.

Onların maaşından kesilmiyor hocam sadece ekmekte falan kesiliyor.

Onların maaşından kesilmiyor hocam sadece ekmekte falan kesiliyor.
Şok'da çalışan arkadaşım bir şey çalındığında bizden kesiyorlar diyordu. O zaman onlarda öyleymiş sistem. Kasayı gün içinde eksiye düşürmemeleri gerekiyormuş.

Fark etmedilerse ve sen ödemezsen senin vicdanına kalmış bir şeydir ama kısa zaman içinde gidip vermen ve özür dilemen çok daha iyi olur senin için.

Fark etmedilerse ve sen ödemezsen senin vicdanına kalmış bir şeydir ama kısa zaman içinde gidip vermen ve özür dilemen çok daha iyi olur senin için.
Hafta içi gidebilirim anca oraya ve gün sonu sayımında eksik çıktığında benim için bir sorun olur mu onu merak ettim.Zaten hafta içi gittiğimde ödeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…