Scarheart Megapat Katılım 5 Şubat 2014 Mesajlar 547 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #11 noskillsamet dedi: TCL pahali değil 10bin bandında var Genişletmek için tıkla... 3 bin lira fark var arada. Onvo alıpta çok memnun olan var. Başka da bu fiyata TV yok.
noskillsamet dedi: TCL pahali değil 10bin bandında var Genişletmek için tıkla... 3 bin lira fark var arada. Onvo alıpta çok memnun olan var. Başka da bu fiyata TV yok.
noskillsamet Femtopat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #12 Scarheart dedi: 3 bin lira fark var arada. Onvo alıp da çok memnun olan var. Başka da bu fiyata TV yok. Genişletmek için tıkla... Kendin bilirsin kanka ben seni uyardım dener denemezsin kendin bilirsin sonra burada yok aldım bozuldu nasıl iade edebilirim diye konu açma da.
Scarheart dedi: 3 bin lira fark var arada. Onvo alıp da çok memnun olan var. Başka da bu fiyata TV yok. Genişletmek için tıkla... Kendin bilirsin kanka ben seni uyardım dener denemezsin kendin bilirsin sonra burada yok aldım bozuldu nasıl iade edebilirim diye konu açma da.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 18 Ekim 2023 #13 Scarheart dedi: 3 bin lira fark var arada. Onvo alıp da çok memnun olan var. Başka da bu fiyata TV yok. Genişletmek için tıkla... Hocam 11 k bütçem vardı. Bende Onvo alacaktım herkes kötü dedi vazgeçtim, bence uzak dur.
Scarheart dedi: 3 bin lira fark var arada. Onvo alıp da çok memnun olan var. Başka da bu fiyata TV yok. Genişletmek için tıkla... Hocam 11 k bütçem vardı. Bende Onvo alacaktım herkes kötü dedi vazgeçtim, bence uzak dur.