A101'den PS5 Slim alınır mı?

Hocam ithalatçı garantili ve asya sürümü üründür büyük ihtimalle. Onun dışında sorun yok bende kendi cihazımı Şok'tan almıştım.

Tanıdığım aldı bir sorun olmadı hala oynuyoruz.

Hocam ithalatçı garantili ve Asya sürümü üründür büyük ihtimalle. Onun dışında sorun yok bende kendi cihazımı şok'tan almıştım.

Asya sürümü olunca bir fark oluyor mu? İlla avrupamı alayım?

Herhangi bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmam sonuçta marka yine Sony fakat yalnızca dağıtım ve paketlemede problem varsa cihaz hasarlı gelebilir. Alınca kolu bir bilgisayara bağlayıp test edersiniz. CD'li olması çok iyi çünkü al-sat yaparak yalnızca 1 oyuna para verip birkaç oyun birden deneyimleme şansınız olur.

825 GB hocam o 1 TB lazım bana.

Ürünün Avrupa olmaması sıkıntı olur mu? Asya ürünüyse falan. Çok bilmiyorum ben farklarını.

Ürünün Avrupa olmaması sıkıntı olur mu? Asya ürünüyse falan. Çok bilmiyorum ben farklarını.
Sorun yaşarsanız muhatap olacağınız firma satın aldığınız firma olacaktır. Başka hiçbir sorun yaşamazsınız ki bu da zaten ithalatçı garantili olduğu için.

Asya sürümü olunca bir fark oluyor mu? İlla avrupamı alayım?
Asya cihazlarında kutu içeriğinde birkaç karton eksik oluyor ve güç kablosu asya priz uyumlu olduğundan yalnızca dönüştürücü ile çalışıyor. Avrupa cihazlarında böyle şeylere gerek kalmıyor. Yani öyle kullanmak isterseniz siz bilirsiniz.

Bu arada siz 1TB olarak satın aldığınızda 150GB sisteme gidiyor. Konsol 850GB oluyor bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…