BURAK 2200 Femtopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar sorum yukarıda yazdığı gibi sizce alınır mı? Aranızdan alan var mı? Ürünün linki bu: Sandisk 128 GB USB 3.2 Bellek Sandisk 128 GB USB 3.2 Bellek en uygun fiyat seçeneği, ₺250 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Hafıza Kartı & Bellek ürünü A101'de! www.a101.com.tr
Arkadaşlar sorum yukarıda yazdığı gibi sizce alınır mı? Aranızdan alan var mı? Ürünün linki bu: Sandisk 128 GB USB 3.2 Bellek Sandisk 128 GB USB 3.2 Bellek en uygun fiyat seçeneği, ₺250 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Hafıza Kartı & Bellek ürünü A101'de! www.a101.com.tr
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 7.982 Makaleler 4 Çözümler 20 22 Şubat 2023 #2 Amazon.com.tr Amazon.com.tr Çok acilse ve elden alacaksanız fiyatı fena değil.
Fransali74 Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 133 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #3 Almadım ama fiyat olarak alınabilir Amazon'da 188 tl ye iki farklı kingston modeli var bir tanesi bu : Amazon.com.tr
Almadım ama fiyat olarak alınabilir Amazon'da 188 tl ye iki farklı kingston modeli var bir tanesi bu : Amazon.com.tr
BURAK 2200 Femtopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #4 Itechin.g dedi: Amazon.com.tr Amazon.com.tr Çok acilse ve elden alacaksanız fiyatı fena değil. Genişletmek için tıkla... Peki bu benim linkini attigimmi daha hızlı ve daha iyidir sizce Fransali74 dedi: Almadım ama fiyat olarak alınabilir. Amazon'da 188 TL'ye iki farklı Kingston modeli var bir tanesi bu: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Peki bu benim linkini attigimmi daha hızlı ve daha iyidir sizce.
Itechin.g dedi: Amazon.com.tr Amazon.com.tr Çok acilse ve elden alacaksanız fiyatı fena değil. Genişletmek için tıkla... Peki bu benim linkini attigimmi daha hızlı ve daha iyidir sizce Fransali74 dedi: Almadım ama fiyat olarak alınabilir. Amazon'da 188 TL'ye iki farklı Kingston modeli var bir tanesi bu: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Peki bu benim linkini attigimmi daha hızlı ve daha iyidir sizce.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 7.982 Makaleler 4 Çözümler 20 22 Şubat 2023 #5 BURAK 2200 dedi: Peki bu benim linkini attigimmi daha hızlı ve daha iyidir sizce. Peki bu benim linkini attigimmi daha hızlı ve daha iyidir sizce. Genişletmek için tıkla... YouTube üzerinden testi varsa bakabilirsiniz yoksa çok şans işi, ama kağıt üzerinde aynı teknolojiyi kullanıyorlar yani büyük bir fark olmaması gerek.
BURAK 2200 dedi: Peki bu benim linkini attigimmi daha hızlı ve daha iyidir sizce. Peki bu benim linkini attigimmi daha hızlı ve daha iyidir sizce. Genişletmek için tıkla... YouTube üzerinden testi varsa bakabilirsiniz yoksa çok şans işi, ama kağıt üzerinde aynı teknolojiyi kullanıyorlar yani büyük bir fark olmaması gerek.
Fransali74 Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 133 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #6 Bence tasarımını beğendiğinizi alın, yorumlarda hız testi yapan kullanıcılar var ortalama 100m/b olduğu söylenebilir.
Bence tasarımını beğendiğinizi alın, yorumlarda hız testi yapan kullanıcılar var ortalama 100m/b olduğu söylenebilir.