A101'den Toshiba 58UA2263DT televizyon alınır mı?

Bu marka modelin tanıtım veya inceleme videosunu bulamadım bilginiz var mıdır?
58UA2063DT'nin incelemesi varsa onu izleyebilirsiniz. Geçen senenin modeli. 2263'lerde anakart güncellemesi oldu. Adem Helvacı ve Vesteloji kanalları güzel Türkçe kaynaklar. Bir de inceleriz.com var, o da Adem Bey'in sitesi.

Alınır niye alınmasın. İncelemesinde boe panel kullanıldığı söyleniyor srgb değeri de baya iyi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neden koşarak uzaklaşalım? Çamaşır makinesi buzdolabı klima ve tv sini kullanıyorum sorun yok

Beyaz eşyası da kötü değil hocam emin ol bir alt markası olan regal marka buzdolabı ve çamaşır makinesi var bende 12 yıl oldu problem yok. Buzdolabını alırken bir rafı eksikti bayi getirecem deyip oyalamıştı ama süreç uzayınca vestele şikayet etmiştim. Ben raf gelecek diye beklerken adamlar memnuniyet kapsamında komple sıfır dolap getirip kurdular. Ha arçelik de alırım beko da alırım o an hangisi bana uyuyosa gider onu alırım o an bütçeme en uyanı vestelin ürünüydü gittim onu aldım.

Son düzenleme:
Aynısını aldık hocam bence çok güzel menüler arası kasma vesairede yok sadece bir tık yavaş oda üzmez yani fiyatına göre alınabilecek bir tv

TCL P615 Serisi al hocam 55 ya da 50 Canavar gibi televizyon Servisine Bilkom bakıyor yani koç holding güvencesi altında TCL markasını anlatmaya gerek yok zaten. Bende Toshiba var arkadaşda TCL aralarında hem performans hem de görüntü kalitesi bariz belli oluyor.

Son düzenleme:
Daha önce Vestel TV aldık 6 ayı çıkaramadı, çevremde Vestel kullanan 10 kişiden 9'u memnun değil,
Bendeki tv 7. yılını doldurdu maşallah tık yok size denk gelmiş demek ki elektronik şans işi. 6 aylık tv de sorun çıkıp da garantiden sorununuzu çözmediler mi. Falanca markanın cihazı da sıkıntı çıkarabilir önemli olan teknik destek. yardımcı olmazlarsa kötü diyebilirsiniz yoksa sorun çıkardığı için kötü olmaz. 10 kişiden 9 unun memnun olmadığı bir piyasada o marka 40 yıl ayakta kalamaz kusura bakmayın

Vestel Toshiba'nın televizyon birimini satın aldı. Toshiba TV = Vestel TV.

Toshiba nin bu taşının 126 ekranını yaklaşık 3 senedir kullanıyoruz zamanında 2500 tl gibi bir rakama almıştık ve gayet iş görüyor servisi ilgili bir sıkıntısını görmedim fiyat olarak da şu piyasada cazip bir fiyata sahip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…