A101'den Volta VSX alınır mı?

Ehliyete yaşım tutuyor bütçe de var ama ben erken olduğunu düşünüyorum. 18 yaşından sonra alırım. Küçük bir sehirde yaşıyorum. Volta vsx volta vsm den daha şık. Tek farkı görünüş. Bisiklet kullanıyorum demiştim. Yokuş çıkarken pedal çevirebilirim diyorum...

Bir yandanda 25 bin 30 bin ona vermek parayı çöpe atmak gibi geliyor üstüne para koya 50 CC alırım yani.

1 haftam var ve kafam çok karışık yaşadığım memlekette bir bisikletçi aynı zamanda Volta satiş bayiisi var ona durumu anlatacağım. Oda bana en uygun motoru gösterir diye düşündüm. Ancak durumu göz önünde bulundurunca pek de fazla bir şey diyeceğini sanmıyorum. Ya Volta vsm ya da vsx önerir...

50cc Altı veya üstü en az b ehliyet veya a1 ehliyet istiyor hocam ehliyetsiz 50cc kullanamazsınız.
Hmmm o zman ya scooter yada 250 w kalıyor değil mi ?

Hocam küçük bir şehirde yaşıyorsanız ne kadar önermesem de 250W üstü alıp(yokuş için) ehliyetsiz falan kullanabilirsiniz ben kullanıyorum bir problem çıkmadı fakat çıkmayacağı anlamına gelmez.

Dediğiniz gibi 18'de direkt A2 ehliyet alıp düzgün bir motor alabilirsiniz.

Fakat dediğim gibi siz bilirsiniz isterseniz bisikletle devam edebilirsiniz isterseniz bayiye sorarsınız yokuş yukarı zorlanmayacak bir elektrikli motor veya elektrikli bisiklet alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…