A101'den wax alınır mı?

ZORKEN

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
INTEL I5 14400F - RTX 5060 OC 8G - H610M DDR5- 1TB SSD - 16GB RAM
Meslek
Editörlük
Dostlar selam. Wax kullanmaya başlamak istiyorum. Daha önce hiç denemedim. Kullanmayı subay tıraşı yapıyorum ama saçım uzun şu anda. A101'de gördüm, indirime girmiş. Alsam işe yarar mı sizce? Bir de nasıl kullanmam lazım?

Dostlar selam. Wax kullanmaya başlamak istiyorum. Daha önce hiç denemedim. Kullanmayı subay tıraşı yapıyorum ama saçım uzun şu anda. A101'de gördüm, indirime girmiş. Alsam işe yarar mı sizce? Bir de nasıl kullanmam lazım?

Pudramı jelmi krem waxmı saçın dalgalımı düzmü ve markası ne çok katı almanı önermem orta kıvamı iyidir.

Ben sırf elektroniklerin yüzeylerini temizleyeyim, kedi tüyü o şu bu toplasın diye bugün geçerken slime aldım A101'den, ahı gitmiş vahını da yanında götürmüş. Slime değil baya bildiğin playdoh oyun hamuruna dönmüş ama temudan, doğru düzgün temizleyemedi, bir de küçük yerlere girdi - oturup kürdanla temizlik yaptım.

Wax'da saçına Max etki yapıp TOKİ konutlarına çevirmesin de. Tarihine marihine bir şeyine bak, evir çevir silip tekrar yazmasınlar, meyilliler ülkemizde çok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı