T Tekno Manyağı Kilopat Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar 8 Ağustos'ta gelecek olan bu 4K TV alınır mı? PS5 için alıyorum. Önerileriniz var ise bütçem maksimum 17k.
Arkadaşlar 8 Ağustos'ta gelecek olan bu 4K TV alınır mı? PS5 için alıyorum. Önerileriniz var ise bütçem maksimum 17k.
7 793692 Decapat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 3.432 Çözümler 22 6 Ağustos 2024 #2 Tekno Manyağı dedi: Arkadaşlar 8 Ağustos'ta gelecek olan bu 4K TV alınır mı? PS5 için alıyorum. Önerileriniz var ise bütçem maksimum 17k. Eki Görüntüle 2275318 Genişletmek için tıkla... Toshiba markasının iyi olduğunu biliyorum. Ama bu tür ürünler hemen tükenebilir. Deneyimi olanlar deneyimlerini paylaşırsa belli olur hocam.
Tekno Manyağı dedi: Arkadaşlar 8 Ağustos'ta gelecek olan bu 4K TV alınır mı? PS5 için alıyorum. Önerileriniz var ise bütçem maksimum 17k. Eki Görüntüle 2275318 Genişletmek için tıkla... Toshiba markasının iyi olduğunu biliyorum. Ama bu tür ürünler hemen tükenebilir. Deneyimi olanlar deneyimlerini paylaşırsa belli olur hocam.
R Recep72 Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #3 50 inç modelini kullanıyorum fiyatına göre iyi ama mağazada pek bulunmaz çabuk tükeniyor.
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.185 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #4 TOSHIBA 55UA2363DT UHD ANDROID TELEVİZYON TEKNİK ÖZELLİKLERİ | Herkese merhabalar. Bugünkü yazımızda Vestel Ticaret A.Ş. tarafından TOSHIBA markası altında VESTEL güvencesi ile piyasaya sunulan TOSHIBA 55UA2363DT UHD inceleriz.com
TOSHIBA 55UA2363DT UHD ANDROID TELEVİZYON TEKNİK ÖZELLİKLERİ | Herkese merhabalar. Bugünkü yazımızda Vestel Ticaret A.Ş. tarafından TOSHIBA markası altında VESTEL güvencesi ile piyasaya sunulan TOSHIBA 55UA2363DT UHD inceleriz.com
adanaliheidideros Attopat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Ağustos 2024 #5 Tekno Manyağı dedi: Arkadaşlar 8 Ağustos'ta gelecek olan bu 4K TV alınır mı? PS5 için alıyorum. Önerileriniz var ise bütçem maksimum 17k. Eki Görüntüle 2275318 Genişletmek için tıkla... Bizde 5 yıl önce falan almıştık A101'den bu televizyondan bir sıkıntı çıkarmamıştı. Ama bir tanıdığın varsa daha iyi olur çünkü saniyesinde tükeniyor.
Tekno Manyağı dedi: Arkadaşlar 8 Ağustos'ta gelecek olan bu 4K TV alınır mı? PS5 için alıyorum. Önerileriniz var ise bütçem maksimum 17k. Eki Görüntüle 2275318 Genişletmek için tıkla... Bizde 5 yıl önce falan almıştık A101'den bu televizyondan bir sıkıntı çıkarmamıştı. Ama bir tanıdığın varsa daha iyi olur çünkü saniyesinde tükeniyor.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.356 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 6 Ağustos 2024 #6 Zaten bu fiyata başka 65" model var mı ki? Baya f/p duruyor.
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.185 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #7 adanaliheidideros dedi: Bizde 5 yıl önce falan almıştık A101'den bu televizyondan bir sıkıntı çıkarmamıştı. Ama bir tanıdığın varsa daha iyi olur çünkü saniyesinde tükeniyor. Genişletmek için tıkla... Bu olduğuna emin misin ? İnceleme yazısı çıkalı daha 1 sene bile olmamış. Farklı modeldir aldığın. Markaya da aldanmayın, üreticisi Vestel Bu arada KS, ps5 120hz desteği sunuyormuş. Alacağın TV 60hz e kadar destekliyor. Göz önünde bulundur bunu da.
adanaliheidideros dedi: Bizde 5 yıl önce falan almıştık A101'den bu televizyondan bir sıkıntı çıkarmamıştı. Ama bir tanıdığın varsa daha iyi olur çünkü saniyesinde tükeniyor. Genişletmek için tıkla... Bu olduğuna emin misin ? İnceleme yazısı çıkalı daha 1 sene bile olmamış. Farklı modeldir aldığın. Markaya da aldanmayın, üreticisi Vestel Bu arada KS, ps5 120hz desteği sunuyormuş. Alacağın TV 60hz e kadar destekliyor. Göz önünde bulundur bunu da.
adanaliheidideros Attopat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Ağustos 2024 #8 EdoMinato dedi: Bu olduğuna emin misin ? İnceleme yazısı çıkalı daha 1 sene bile olmamış. Farklı modeldir aldığın. Markaya da aldanmayın, üreticisi Vestel Genişletmek için tıkla... Hocam aynı model değil zaten A101e sürekli ya toshiba ya hi level TV geliyor. İyi bir marka oluğunu kastettim.
EdoMinato dedi: Bu olduğuna emin misin ? İnceleme yazısı çıkalı daha 1 sene bile olmamış. Farklı modeldir aldığın. Markaya da aldanmayın, üreticisi Vestel Genişletmek için tıkla... Hocam aynı model değil zaten A101e sürekli ya toshiba ya hi level TV geliyor. İyi bir marka oluğunu kastettim.