A101'e gelen ekipmanlar alınır mı?

Bütçe
Toplam 700

Travis_Bickle

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Radeon XFX RX6400 4gb GPU, AMD Ryzen 5 4500 CPU, 8+8 3000'lik DDR4 Ram, 650w 80+ PSU, Rampage Membran Klavye, AOC GM500 Mouse, AOC 24G2SP Monitör, Samsung SyncMaster 932NWE Plus 8000:1 5 ms İkinci Monitör, Rampage Kulaklık
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, mevcut sisteminin yanına ikinci bir sistem topluyorum. Yılın 3 ayı kullanılacak. Sistem zaten eski bir şey. O sistem için resimdeki ekipmanları almak mantıklı mı? Bu bütçeye daha iyi öneriniz var mı? İkinci ele de yönelebilirim ama bütçe değişmez. En fazla bu kadar.

Ayrıca fare de gerekebilir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240122_200828_Gallery.jpg
    97,2 KB · Görüntüleme: 181

2 güne elinde patlar.

Elime aldığım her ürünü 2 hafta sonra bozuluyor zaten Çin malı ben şahsen önermem.

3 ay kullanılacak ve eski 2. el bir sistem için idare eder. Ama pek kaliteli değil.

Hoparlörü yıllardır kullanıyorum süper bir şey, bu fiyata bile yine bedava resmen.
Klavyesi kısa sürede ışıkları bozuldu ama kendisi hala çalışıyor, dolaba koydum yatıyor.

Yok, 2 vurmaya veya 2 haftaya gider.

Klavyeden bende vardı 1 yıla yakın kullandım sorunsuz şekilde ama harflerin renkleri atmaya başlamıştı.

Arkadaşlar kaliteli olmadıklarını biliyorum ama yeni topladığım sistem i5 4460s + r7 450 bir sistem ve memlekette duracak. Yılda 3 ay bile kullanılmayabilir. Ayrıca neredeyse iki yıldır Bim'den aldığım klavyeyi kullanıyorum  hergün ve henüz sıkıntısı yok.

Almak istersen sen billirisin kanka.

Dostum madem memnunsun buraya neden yazıyorsun o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…