A101'e gelen ekipmanlar alınır mı?

Bütçe
Toplam 700

Alttaki ile aynı idi. Sadece bunun space tuşuna ufak bir yazı var.

Şöyle bir şey iş görmez yani.

Sakın alma, lanet olsun gittim 250 TL'ye klavye aldım RGB 1 haftada tuşlar basmaz oldu RGB'si bozuldu çok adi.

Bu tuşlara aynı anda basamama olayını vs. bilmem ama ben ucuza aldığım klavyeleri normal kullanımda hiç bozmadım bu zamana kadar. 15TL'ye aldığım şeffaf fareyi 3-4 yıl kullanmıştım zamanında, genelde sinirden kırana kadar dayandılar. ucuza ekipman alırken ışıklı almadım hiç zaten 150-200tl ye alıyorsun bir de dandik göz rahatsız eden ışıklara para veriyorsun üstüne.

Eevet arkadaşlar bu fiyata öneriniz yok mu o halde? İkinci elden şüphelensem de açığım.

Klavye F/P olarak gerçekten başarılı. 2 yıl civarında kullandım hala taş gibi ama ergonomik olarak biraz kötü.

Klavye'de kulaklık'ta aşırı dandik maalesef. Geçmişte ikisini de kullanmıştım. Kulaklığın sol tarafı gitmişti kendi kendine kısa bir zaman sonra, klavyeyide sinirden kırmış olabilirim ama tavsiye etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…