EmirhanTR Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 791 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #11 Işıqlı mışıqlı renk sıkıntısı yok tek renk olsa da olur bu fiyat bandında klavye var mı?
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 1 Mart 2024 #12 lusie dedi: Masa alınır mı? Hocam? Genişletmek için tıkla... Önermem sallantı gibi vb problemler çekebilirsin.
lusie dedi: Masa alınır mı? Hocam? Genişletmek için tıkla... Önermem sallantı gibi vb problemler çekebilirsin.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.667 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #13 Kaan Diktaş dedi: Önermem sallantı gibi vb problemler çekebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2024
Kaan Diktaş dedi: Önermem sallantı gibi vb problemler çekebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 1 Mart 2024 #14 749715 dedi: Bunu diyorsan hayır. Eki Görüntüle 2130300 Genişletmek için tıkla... Hepsi birbirinden güzel, maksimum deneyim için bunları Turbox bir kasa ve Gamepower monitör ile kombine edeceksin.
749715 dedi: Bunu diyorsan hayır. Eki Görüntüle 2130300 Genişletmek için tıkla... Hepsi birbirinden güzel, maksimum deneyim için bunları Turbox bir kasa ve Gamepower monitör ile kombine edeceksin.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.373 Çözümler 131 1 Mart 2024 #15 lusie dedi: Masa alınır mı hocam? Genişletmek için tıkla... O da alınmaz. Plastikten yapılmış bildiğin. Tek yumrukta darmadağın olur o masa. kino dedi: Hepsi birbirinden güzel, maksimum deneyim için bunları Turbox bir kasa ve Gamepower monitör ile kombine edeceksin. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum. Bu ekipmanları da Trendyol ve Hepsiburada gibi yerlerden alabilirsin. (!)
lusie dedi: Masa alınır mı hocam? Genişletmek için tıkla... O da alınmaz. Plastikten yapılmış bildiğin. Tek yumrukta darmadağın olur o masa. kino dedi: Hepsi birbirinden güzel, maksimum deneyim için bunları Turbox bir kasa ve Gamepower monitör ile kombine edeceksin. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum. Bu ekipmanları da Trendyol ve Hepsiburada gibi yerlerden alabilirsin. (!)
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.880 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #16 Wlixe dedi: O da alınmaz. Plastikten yapılmış bildiğin. Tek yumrukta darmadağın olur o masa. Kesinlikle katılıyorum. Bu ekipmanları da Trendyol ve Hepsiburada gibi yerlerden alabilirsin. (!) Genişletmek için tıkla... Yani eğer arkadaşta ışıqlı olsun hawli klavye olsun gibi bi tarz varsa alması mantıklı. Ama fiyatına değmez tabi.
Wlixe dedi: O da alınmaz. Plastikten yapılmış bildiğin. Tek yumrukta darmadağın olur o masa. Kesinlikle katılıyorum. Bu ekipmanları da Trendyol ve Hepsiburada gibi yerlerden alabilirsin. (!) Genişletmek için tıkla... Yani eğer arkadaşta ışıqlı olsun hawli klavye olsun gibi bi tarz varsa alması mantıklı. Ama fiyatına değmez tabi.
EmirhanTR Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 791 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #17 Bir soru sormuştum. EmirhanTR dedi: Işıqlı mışıqlı renk sıkıntısı yok tek renk olsa da olur bu fiyat bandında klavye var mı? Genişletmek için tıkla...
Bir soru sormuştum. EmirhanTR dedi: Işıqlı mışıqlı renk sıkıntısı yok tek renk olsa da olur bu fiyat bandında klavye var mı? Genişletmek için tıkla...
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.880 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #18 EmirhanTR dedi: Bir soru sormuştum. Genişletmek için tıkla... Normal 50 TL'lik klavye alsanız da benzer performans verir.
EmirhanTR dedi: Bir soru sormuştum. Genişletmek için tıkla... Normal 50 TL'lik klavye alsanız da benzer performans verir.
EmirhanTR Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 791 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #19 Sizin bir öneriniz var mı peki?
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.880 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #20 EmirhanTR dedi: Sizin bir öneriniz var mı peki? Genişletmek için tıkla... Yani düz ofis klavyesi diye aratın aynı kalitededir zaten.
EmirhanTR dedi: Sizin bir öneriniz var mı peki? Genişletmek için tıkla... Yani düz ofis klavyesi diye aratın aynı kalitededir zaten.