Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 13 Ağustos 2022 #31 Bu G203 alınır mı alınmaz mı şimdi?
DeadsCrazy Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 6 13 Ağustos 2022 #32 Hank J Wimbleton dedi: Bu G203 alınır mı? Alınmaz mı şimdi? Genişletmek için tıkla... Normal halini kullanıyorum 2 yıl oldu. Beni üzmedi dostum ama yeni modellere bakmakta fayda var. Alternatif yoksa alınabilir.
Hank J Wimbleton dedi: Bu G203 alınır mı? Alınmaz mı şimdi? Genişletmek için tıkla... Normal halini kullanıyorum 2 yıl oldu. Beni üzmedi dostum ama yeni modellere bakmakta fayda var. Alternatif yoksa alınabilir.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 13 Ağustos 2022 #33 DeadsCrazy dedi: Normal halini kullanıyorum 2 yıl oldu. Beni üzmedi dostum. Ama yeni modellere bakmakta fayda var. Alternatif yoksa alınabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 yıldır SS Rival 110 kullanıyorum açıkçası Logitech mouse kullanmayı isterim. Bütçeme göre konu açarım
DeadsCrazy dedi: Normal halini kullanıyorum 2 yıl oldu. Beni üzmedi dostum. Ama yeni modellere bakmakta fayda var. Alternatif yoksa alınabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 yıldır SS Rival 110 kullanıyorum açıkçası Logitech mouse kullanmayı isterim. Bütçeme göre konu açarım