A101'e karşı açtığım davayı kazandım

umutcanceylan

Hectopat
Yer
Amasya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, A101'den alışveriş yaptım; kasa ile etiket fiyatını birbirini tutmuyordu. Tüketici haklarım olduğunu belirttim, beni dinlemediler. Ben de tüketici hakem heyetine şikayet ettim ve uyuşmazlık bedeli olan 4 TL'lik açtığım davayı kazandım. Demem o ki arkadaşlar haklarınızı bilin, örneğin tişörte 100 TL yazıyorlarsa, 100 TL'den vermek zorundalar. Bu benim yaptığım şikayet tüm tüketicilere örnek olması dileğiyle. Hakkınızı asla yedirtmeyin, geç de olsa mutlaka kazanacaksınız.

Dosya Ekleri

• Tarama_20230311.png
    436 KB · Görüntüleme: 623

Azminizi tebrik ederim.

Hocam verin Papara no 4 TL atayım . Şaka maka helal olsun. Çoğu kişi 4 TL ile uğraşmaz, haram eder çeker giderdi.

Peki nasıl kanıtladın? Raftaki fiyat ile kasadaki fiyatın fotoğrafını mı çektin yoksa fişte fark gözüküyor muydu?

4 TL ne ki diyen arkadaşlara şunu demek isterim ki; bugün 4 TL yarın 100 TL öbür gün 1000 TL de olur. Firmaların bu konuda titiz olmasını sağlamak vatandaşlık görevidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…