M Murat3 Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 701 9 Temmuz 2022 #1 Merhaba normal kullanımda alt tarafı şarjda kullandığımda parmak izi ve ekranın bir kısmı kaynıyor ne yapabilirim? Telefon: A10s Samsung.
Merhaba normal kullanımda alt tarafı şarjda kullandığımda parmak izi ve ekranın bir kısmı kaynıyor ne yapabilirim? Telefon: A10s Samsung.
HavucluDavsan Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 2.110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #2 Murat3 dedi: Merhaba normal kullanımda alt tarafı şarjda kullandığımda parmak izi ve ekranın bir kısmı kaynıyor ne yapabilirim? Telefon: A10s Samsung. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle normal ama servise yollayın yine de. Uğraşmanızı tavsiye etmiyorum. Garantisi kaldıysa servise yollamak mantıklı bir seçim olur.
Murat3 dedi: Merhaba normal kullanımda alt tarafı şarjda kullandığımda parmak izi ve ekranın bir kısmı kaynıyor ne yapabilirim? Telefon: A10s Samsung. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle normal ama servise yollayın yine de. Uğraşmanızı tavsiye etmiyorum. Garantisi kaldıysa servise yollamak mantıklı bir seçim olur.
M Murat3 Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 701 9 Temmuz 2022 #3 HavucluDavsan dedi: Büyük ihtimalle normal ama servise yollayın yine de. Uğraşmanızı tavsiye etmiyorum. Garantisi kaldıysa servise yollamak mantıklı bir seçim olur. Genişletmek için tıkla... Garantisi bitti sanirsam normaldir değil mi virüs dür falan çok korkuyorum.
HavucluDavsan dedi: Büyük ihtimalle normal ama servise yollayın yine de. Uğraşmanızı tavsiye etmiyorum. Garantisi kaldıysa servise yollamak mantıklı bir seçim olur. Genişletmek için tıkla... Garantisi bitti sanirsam normaldir değil mi virüs dür falan çok korkuyorum.
HavucluDavsan Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 2.110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #4 Murat3 dedi: Garantisi bitti sanirsam normaldir değil mi virüs dür falan çok korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Virüs olduğunu sanmıyorum. Telefona Kaspersky ile tarama yapın.
Murat3 dedi: Garantisi bitti sanirsam normaldir değil mi virüs dür falan çok korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Virüs olduğunu sanmıyorum. Telefona Kaspersky ile tarama yapın.
M Murat3 Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 701 9 Temmuz 2022 #5 HavucluDavsan dedi: Virüs olduğunu sanmıyorum. Telefona Kaspersky ile tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Bende Malwarebytes var her gün tarama yapıyorum temiz
HavucluDavsan dedi: Virüs olduğunu sanmıyorum. Telefona Kaspersky ile tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Bende Malwarebytes var her gün tarama yapıyorum temiz
HavucluDavsan Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 2.110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #6 Murat3 dedi: Bende Malwarebytes var her gün tarama yapıyorum temiz Genişletmek için tıkla... O zaman normaldir. Şarjda iken cihazların ısınması kaçınılmaz.
Murat3 dedi: Bende Malwarebytes var her gün tarama yapıyorum temiz Genişletmek için tıkla... O zaman normaldir. Şarjda iken cihazların ısınması kaçınılmaz.
M Murat3 Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 701 9 Temmuz 2022 #7 HavucluDavsan dedi: O zaman normaldir. Şarjda iken cihazların ısınması kaçınılmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim 2-3 ay önce hesabım çalındığı için bayağı psikolojim bozuldu o yüzden virüs dür falan çok korkuyor tekrardan teşekkür ederim.
HavucluDavsan dedi: O zaman normaldir. Şarjda iken cihazların ısınması kaçınılmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim 2-3 ay önce hesabım çalındığı için bayağı psikolojim bozuldu o yüzden virüs dür falan çok korkuyor tekrardan teşekkür ederim.