EZKINGh Decapat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 155 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #1 Telefonum A10s A107/DS Ana bant sürümü: A107FXXS8cvk1 (S8) Android 11 Telefonumun Android sürümünü düşürmek istiyorum. U8 olan bir Android 9 bulamadım ama telefonun performansı için Android 9'a düşürmek istiyorum. Çözüldü: Samsung S7 Edge Bootloader kilidi nasıl açılır? bu konudan anladığım kadarıyla OEM kilidini açıp telefonu resetleyince bootloader kilidi kalkıyormuş. Ben de telefonun OEM kilidini açıp Çözüldü: Samsung S7 Edge Bootloader kilidi nasıl açılır? bu konudakileri uygularsam bootloader kilidini açıp Android 11'den Android 9'a geçebilir miyim? U sürümü 8'den düşük olsa bile. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2024
Telefonum A10s A107/DS Ana bant sürümü: A107FXXS8cvk1 (S8) Android 11 Telefonumun Android sürümünü düşürmek istiyorum. U8 olan bir Android 9 bulamadım ama telefonun performansı için Android 9'a düşürmek istiyorum. Çözüldü: Samsung S7 Edge Bootloader kilidi nasıl açılır? bu konudan anladığım kadarıyla OEM kilidini açıp telefonu resetleyince bootloader kilidi kalkıyormuş. Ben de telefonun OEM kilidini açıp Çözüldü: Samsung S7 Edge Bootloader kilidi nasıl açılır? bu konudakileri uygularsam bootloader kilidini açıp Android 11'den Android 9'a geçebilir miyim? U sürümü 8'den düşük olsa bile.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.183 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 23 Haziran 2024 #2 Binary sürümü anakarta işlidir. Bootloader açsan bile antirollback izin vermez. Artı 0 Eksi
KS KS EZKINGh Decapat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 155 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #3 Heribert Yavuz dedi: Binary sürümü anakarta işlidir. Bootloader açsan bile antirollback izin vermez. Genişletmek için tıkla... Yani hiçbir şekilde Android 11'den Android 9'a düşürme şansım yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Binary sürümü anakarta işlidir. Bootloader açsan bile antirollback izin vermez. Genişletmek için tıkla... Yani hiçbir şekilde Android 11'den Android 9'a düşürme şansım yok mu?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.183 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 24 Haziran 2024 #4 EZKINGh dedi: Yani hiçbir şekilde Android 11'den Android 9'a düşürme şansım yok mu? Genişletmek için tıkla... Hayir yok. Artı 0 Eksi
EZKINGh dedi: Yani hiçbir şekilde Android 11'den Android 9'a düşürme şansım yok mu? Genişletmek için tıkla... Hayir yok.