Son büyük güncellemesi olacak A14'ün. Normalde yapmayın derdim planlı eskitmeden dolayı ama 6.1 rezalet bir sürüm olduğu için yapılması taraftarıyım. Eğer sorun olursa 7.1'de düzeltilme ihtimali de var tabii.
Kasmalar gider mi emin değilim. Eninde sonunda yapacaksınız zaten. Yapın güncellemeyi varsa hatalar düzeltilene kadar da pil sağlığı yerine oturur. 7'de pil istatistikleri sıfırlanıyor o yüzden en başta pil daha hızlı gidiyor.
Son büyük güncellemesi olacak A14'ün. Normalde yapmayın derdim planlı eskitmeden dolayı ama 6.1 rezalet bir sürüm olduğu için yapılması taraftarıyım. Eğer sorun olursa 7.1'de düzeltilme ihtimali de var tabii.
Benzer donanımda bir cihaz kullanmıştım hocam. 6.1 sürümüne geçtiğimde kasmalar donmalar çok arttı. Normalde animasyonlar iyileştirilecekti ama daha kötü oldu. Ayrıca forumda şikayet eden de çok gördüm 6.1 sürümünden.
Animasyonların ilkelliği vesaire sebeplerden üst donanımlarda bile ufak animasyon sıkıntıları yaşanabiliyor en basitten. 6.1 kötü bir sürümdü, 7 ile iyi bir noktaya geldi diye düşünüyorum.