A1B2C3 hatası nedir?

sakhy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Dün gece bilgisayar birkaç kez kendiliğinden açılıp kapandı ve açıldığında çok fazla şifre denemesi. A1B2C3 hatası verdi bilgisayar açıkken Google Chrome açıktı ve 7-8 adet sekme açıktı. Sizce virüs bulaşmış olabilir mi? Ben RAM'lerden şüpheleniyorum.
Teşekkürler.

Microsoft hesabı kullanıyor iseniz.

Yerel hesap kullanıyor iseniz.

Ya da bir format USB'si yazın internet kafede Windows dosyalarını onarın format atmayın bilgisayarda BitLocker açıksa recovery keyi bilmeniz lazım kapalı ise direkt USB ile boot edip Windows dosyalarını onarın zaten "bilgisayarınızı onarın" seçeneği çıkacaktır yine olmazsa attığım linkleri kullanın onlar işe yarar muhtemelen gene olmazsa BitLocker recovery key bilip format atmaktır ( BitLocker açık ise )

Son düzenleme:
Teşekkürler akşam deneyeceğim

Tamamdır mesajı düzenlemiştim olmazsa o adımları deneyin ya da cmd açmak için bazı komutlar vardı Shift+F10 ile kurulum ekranında yapın ( USB ile boot ederken ) Youtube üzerinden bakabilirsiniz bunlar PIN ekranında ki veya Parola ekranındaki Sağ alttaki insan simgesi veya erişilebilirlik menüsünü CMD ile değiştirecektir.

Tamamdır çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…