A2 + B ehliyet aynı anda çıkartılır mı?

Daha fazla  
Merhaba bugün A2 ehliyet sınavını geçtim. B için daha harç vs yatırmadım en az 1 ay bekletecektir sanırım ders ve sınav. A2 ehliyetimi gidip çıkartmalı mıyım yoksa beleyip ikisini tek karta çıkarabiliyor muyuz? Yeni yıla kalmayı göze almak kadar mantıklı olur?

Yeni yıla kalma.
Her türlü yeni yıla sarkacak sanırım. Demek istediğim bu yılın A2 harcı + yeni yılın B'si mi yoksa yeni yılın A2+B'si mi? Bir de sanırım artık nüfus müdürlüklerinde aynı anda çıkartmıyorlarmış kartları sıra sıra işleme alıyorlarmış. Tam bilgili bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

O işlem eskiden yapılıyordu ilk önce b nin yazılı sınavını geçin sonra a2 ye başvurun çünkü a2 nin yazılısına girmemiş olacaksınız zaten sınav gününüz hem a2 nin hem b nin aşağı yukarı yakın olacaktır 2 belge ile çıkartabilirsiniz.

Dediğiniz gibi yaptım, önce A2 sonra B idi sıralama şuan A2 sınavını geçmiş bulunmaktayım, geriye B'nin dersi ve sınavı kaldı ancak aşağı yukarı 1 ay bekletecektir, yani yeni yıla kalır gibi duruyor. Şimdi gidip A2'yi çıkartmak mı mantıklı B'yi de beklemek mi? Kurslar sırasıyla alıyor dosyaları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…