A2 ehliyet başlangıç motor tavsiyesi

MehmetMustafa

Decapat
Daha fazla  
Merhaba A2 ehliyet ile başlangıç motor tavsiyeniz var mı? Benim aklımda 3 tane motor var.
1-KTM 250 Duke 2024.
2-MT-25
3-CBR250R

R25 vs başlangıç için iyi olmaz diye düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bütçe bu civarlarda olursa güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Şehir içi her türlü mt 25 daha avantajlı ancak ben gösteriş olsun hava olsun istiyorum diyorsan CBR250R'ya da r25.
Ama anlamadığım CBR250R koyup R25'in başlangıç için iyi olmadığını düşünmen.

Mt25 saydıklarının içinde en iyisi r25 saçma nedeni ise 250cc de supersport motor gereksiz. Hem grenajları çok pahalı hemde sürekli kambur oturuş pozisyonu şehiriçinde rahatsız eder. Dediğim gibi mt25 güzel duke390 bakabilirsin mt25 e göre çok daha torklu ve seridir. Cf moto 450sr var fakat onda da yedek parça biraz sorunlu yani kimi hiç sorun çekmiyor ama kimisi de 3 ay parça bekliyor biraz muamma yani ama genede fena motor değil. Naked dersen 450nk var yeni çıkan o da 50 beygir güzel güçlü bir motor ama a2 uyumlu olabilmesi için ruhsatta 47 beygir yazıyor yani sorun yok. Şimdi burada senin bütçen ve ne tarz motor istediğin önemli.

Dediğim gibi çok bir bilgim yok arkadaşlarımın önerisi üstüne koydum

Yani daha yeniyim yüksek CC olsa bile fazla basmam diye düşünüyorum genellikle şehir içi kullanacağım. Arada sırada annem arkama binecek bunlara uygun motor olursa çok sevinirim bütçe 250k.

Dominar 400 bakabilirsiniz şuan sıfırı 232 bin tl

Kafa sallama ve saga çekme var galiba tam bakmadım ama. Almak istesem KTM 250 2024 model veya MT25 sorun yaratır mı sizce.
Bende dominar400 2023 model sahibiyim kafa sallama ben yaşamadım fakat yaşayanlar genelde arkasına çanta takanlar veyahut da zaten ön camı sökünce kafa sallama bitiyor o öndeki camı ile alakalı onu sökersen çözülür sonra istersen gp kompozitten bir cam alırsın sağa çekmede giderken olmuyor gidonu bırakırsan oluyor o da egzoz ile alakalı egzozu 10 kilo epey ağır o yüzden

Başka sorun var ise sorabilirsin

Kafa sallama ve saga çekme var galiba tam bakmadım ama. Almak istesem KTM 250 2024 model veya MT25 sorun yaratır mı sizce.
Duke 250 pahalı bir tık fazlasına mt25 var

Duke için 250k sıfır vardı galiba yanlış bilmiyor isem. Duke ve MT25 hoşuma gitmişti ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…