dgkn.95 Megapat Katılım 19 Mart 2013 Mesajlar 966 Yer İstanbul/Tuzla Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #1 Selamlar, A2 ehliyete yazıldım bir aksilik olmazsa alacağım ehliyeti inşallah ama kafama takılan bir durum var, hangi motoru almalıyım? Manuel motor sürmek zevkliymiş ilk defa geçen hafta sürdüm, daha önce scooter kullanmıştım. İstanbul'da yaşıyorum, scooter almak daha mı mantıklı sizce?
Selamlar, A2 ehliyete yazıldım bir aksilik olmazsa alacağım ehliyeti inşallah ama kafama takılan bir durum var, hangi motoru almalıyım? Manuel motor sürmek zevkliymiş ilk defa geçen hafta sürdüm, daha önce scooter kullanmıştım. İstanbul'da yaşıyorum, scooter almak daha mı mantıklı sizce?
Umut_34 Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 389 Çözümler 1 17 Ocak 2025 #2 MT-25 bence 250 CC racing olmaz o yüzden R25 önermem. dgkn.95 dedi: Selamlar, A2 ehliyete yazıldım bir aksilik olmazsa alacağım ehliyeti inşallah ama kafama takılan bir durum var, hangi motoru almalıyım? Manuel motor sürmek zevkliymiş ilk defa geçen hafta sürdüm, daha önce scooter kullanmıştım. İstanbul'da yaşıyorum, scooter almak daha mı mantıklı sizce? Genişletmek için tıkla... Bence vitesli daha güzel ehliyetsiz MT-25 sürüyorum bayağı güzel öneririm. dgkn.95 dedi: Selamlar, A2 ehliyete yazıldım bir aksilik olmazsa alacağım ehliyeti inşallah ama kafama takılan bir durum var, hangi motoru almalıyım? Manuel motor sürmek zevkliymiş ilk defa geçen hafta sürdüm, daha önce scooter kullanmıştım. İstanbul'da yaşıyorum, scooter almak daha mı mantıklı sizce? Genişletmek için tıkla... Scooter ile bayır çıkınca hızları düşüyor o yüzden önermem.
MT-25 bence 250 CC racing olmaz o yüzden R25 önermem. dgkn.95 dedi: Selamlar, A2 ehliyete yazıldım bir aksilik olmazsa alacağım ehliyeti inşallah ama kafama takılan bir durum var, hangi motoru almalıyım? Manuel motor sürmek zevkliymiş ilk defa geçen hafta sürdüm, daha önce scooter kullanmıştım. İstanbul'da yaşıyorum, scooter almak daha mı mantıklı sizce? Genişletmek için tıkla... Bence vitesli daha güzel ehliyetsiz MT-25 sürüyorum bayağı güzel öneririm. dgkn.95 dedi: Selamlar, A2 ehliyete yazıldım bir aksilik olmazsa alacağım ehliyeti inşallah ama kafama takılan bir durum var, hangi motoru almalıyım? Manuel motor sürmek zevkliymiş ilk defa geçen hafta sürdüm, daha önce scooter kullanmıştım. İstanbul'da yaşıyorum, scooter almak daha mı mantıklı sizce? Genişletmek için tıkla... Scooter ile bayır çıkınca hızları düşüyor o yüzden önermem.
dgkn.95 Megapat Katılım 19 Mart 2013 Mesajlar 966 Yer İstanbul/Tuzla Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #3 Umut_34 dedi: MT-25 bence 250 CC racing olmaz o yüzden R25 önermem. Bence vitesli daha güzel ehliyetsiz MT-25 sürüyorum bayağı güzel öneririm. Scooter ile bayır çıkınca hızları düşüyor o yüzden önermem. Genişletmek için tıkla... Kaç model sizdeki? Ben bütçe belirtmedim ama bu bana biraz fazla gibi 130-150 bin tl arası temiz bulabilir miyim?
Umut_34 dedi: MT-25 bence 250 CC racing olmaz o yüzden R25 önermem. Bence vitesli daha güzel ehliyetsiz MT-25 sürüyorum bayağı güzel öneririm. Scooter ile bayır çıkınca hızları düşüyor o yüzden önermem. Genişletmek için tıkla... Kaç model sizdeki? Ben bütçe belirtmedim ama bu bana biraz fazla gibi 130-150 bin tl arası temiz bulabilir miyim?
Umut_34 Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 389 Çözümler 1 17 Ocak 2025 #4 Hocam ben de 23 model Midnight Cyan olan. Hocam Çinli motorları önermem satması hem bayağı zarar ediyor insan eski olsun Japon olsun
Hocam ben de 23 model Midnight Cyan olan. Hocam Çinli motorları önermem satması hem bayağı zarar ediyor insan eski olsun Japon olsun
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.910 Çözümler 26 Yer Adana 17 Ocak 2025 #5 dgkn.95 dedi: Kaç model sizdeki? Ben bütçe belirtmedim ama bu bana biraz fazla gibi 130-150 bin tl arası temiz bulabilir miyim? Genişletmek için tıkla... O bütçeye temiz bulamazsın.
dgkn.95 dedi: Kaç model sizdeki? Ben bütçe belirtmedim ama bu bana biraz fazla gibi 130-150 bin tl arası temiz bulabilir miyim? Genişletmek için tıkla... O bütçeye temiz bulamazsın.
dgkn.95 Megapat Katılım 19 Mart 2013 Mesajlar 966 Yer İstanbul/Tuzla Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #6 Umut_34 dedi: Hocam ben de 23 model Midnight Cyan olan. Hocam Çinli motorları önermem satması hem bayağı zarar ediyor insan eski olsun Japon olsun Genişletmek için tıkla... Çinli düşünmüyorum da Japon'da zor valla. SYM Jet X ya da ADX hoşuma gitti aslında scooter olarak.
Umut_34 dedi: Hocam ben de 23 model Midnight Cyan olan. Hocam Çinli motorları önermem satması hem bayağı zarar ediyor insan eski olsun Japon olsun Genişletmek için tıkla... Çinli düşünmüyorum da Japon'da zor valla. SYM Jet X ya da ADX hoşuma gitti aslında scooter olarak.
Umut_34 Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 389 Çözümler 1 17 Ocak 2025 #7 dgkn.95 dedi: Çinli düşünmüyorum da Japon'da zor valla. SYM Jet X ya da ADX hoşuma gitti aslında scooter olarak. Genişletmek için tıkla... Hocam veya 125cc alıp sonra bütçe olunca 250cc e yükseltebilirsiniz. PCX 125 alabilirsiniz şehir içi rahat olur otomatik vites zaten.
dgkn.95 dedi: Çinli düşünmüyorum da Japon'da zor valla. SYM Jet X ya da ADX hoşuma gitti aslında scooter olarak. Genişletmek için tıkla... Hocam veya 125cc alıp sonra bütçe olunca 250cc e yükseltebilirsiniz. PCX 125 alabilirsiniz şehir içi rahat olur otomatik vites zaten.